Profesjonalny kurs nie tylko dla orłów ;) (1) Wyczerpujące wykłady przekazane w bardzo zjadliwej formie bez suchego... Paweł Z. Chcesz nauczyć się jezdzić - dobrze trafiłeś !!! (1) Zdałam egzamin!! Ośrodek naprawdę godny polecenia, nie znajdziesz lepszych... Izabela Dzięki! (1) Serdecznie dziękuje p.Jackowi i Darkowi! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w... karl#88
Wypasik ;) (2) o maj gosh, wlasnie zdalam, do tej pory jestem w szoku :D Po roku przerwy i... Ewcia :D Bardzo dobra szkoła nauki jazdy (1) Opinia jak najbardziej pozytywna. System szkolenia bardzo dobry.... Paweł Rewelacyjna szkoła!!! (1) Moim zdaniem szkoła jazdy "Barbara" jest chyba najlepszą w Trójmieście.Mówie... Sabina ;) bardzo dobra szkola nauki jazdy (1) przyszlym kierowcom goraco polecam te szkole:mila atmosfera podczas wykladów... Michał Super szkoła !! (1) Szkoła godna polecenia, cały kurs przebiegał w tak miłej atmosferze, że... inż. Ania No rewelacja to to NIE JEST (2) Trudno sie umówić na jazdy. Strasznie dugo sie czeka. Czy nie da sie czegoś... kursant POLECAM (1) Szczegolne podziekowania dla Pana Krzysia-Czlowiek kulturalny,madry i... MONIA GORĄCO POLECAM!!! (1) 3 RAZY Z DAWAŁAM EGZAMIN JEŻDŻĄC Z INNYMI INSTRUKTORAMI AŻ ZNALAZŁAM NUMER... MAGDA SUPER!!!!!!!!! NIGDZIE INDZIEJ SIE NIE WYBIERAJCIE!!!!!!!!! (1) Myśle ze to był najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać!!!!!!!!!!!Jestem w... MONI-Q polecam (1) Polecam instruktora Jerzego Księżopolskiego,fachowość w każdym calu,super... G.P GORĄCO POLECAM!!! PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Ja zdałam za pierwszym razem! Inni kursanci tego samego dnia nie mieli tyle... Ania P super szkoła :) (2) gorąco polecam wszystkim Janusza! Świetny instruktor, a przede wszystkim... wiewior:) pan Marek - rewelka!! (1) Wczoraj zdałem egzamin na kat. "D" i to TYLKO dzięki p.Markowi!! jestem... malecki Polecam w 100% rewelacja!! (1) Bardzo mili ludzie! bez stresowo i konkretne nauczanie!ja ZDALEM!!!!! dzieki... Bartek Rz2n PERFEKCJA :) :) :)ELKA SCHOOL (1) WITAM ! Polecam wszystkim szkołe ELKA SCHOOL! Dzięki fantastycznym... KRZYSIEK ja polecę wszystkim (1) Jeżeli chodzi o wykłady z teorii to sympatycznie ,ale wiadomo ,że najlepiej... JKD Niestety, zmarnowane pieniądze (2) Wybierając tą szkołę sugerowałem się również opiniami, które znaleźć można... Zawiedziony