jaca - opinia (1) bardzo polecam, na prawde P. Marian wie jak uczyc, wasnie wrocilem z... jaca ARTUSEK???? = REWELKAAAA!! :) (1) Aż niewiem co napisać bo wszystko jest poniżej ale... w skrócie to pełen... Jowitka polecam!! (1) Profesjonalne podejście pod względem wykładów a także jazd!!!!Widać, żę... ddd:)))
najlepszy OSK !! (1) swietny instruktor, zero stresu, zero zdenerwowania, wszystko na spokojnie... Kamil Richert Podziękowania (1) "OSKAR" to najlepszy ośrodek szkolenia dla przyszłych kierowców. Na... Kasia K. Zdałam ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ELKA SCHOOL. Wykłady z p. Wojtkiem to... dorota Anna - opinia (1) Potwierdzam, że szkoła jest godna polecenia. Pełen profesjonalizm, ludzkie... Anna MOTOCYKLISCI (1) ZROBIŁEM PRAWKO NA MOTOR W ABC I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.ZDAŁEM BEZ... DAMIAN Zdałem za pierwszym razem!!! (1) Gorąco wszystkim polecam którzy chca w bardzo dobrej atmosferze zdobyc... Danielson :) (1) Szkoła rewelacyjna:) Teoria jak i praktyka w bardzo miłej i sympatycznej... Marta Polecam (1) Polecam Jankar jako absolwent kursu i nowo upieczona posiadaczka prawa... Malwina DO TRZECH RAZY SZTUKA:) (1) Przynajmniej w moim przypadku.Jestem taka szczęśliwa, że wreszcie się... Ola Dziękuję,dziękuję,dziękuję..!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) (2) Baaaaardzo ale to baaardzo Ci Janusz dziekuję za... agnieszka Rewelacja:)naprawde polecam:) (1) " Zdałam za pierwszym razem!Marcin Żabicki jest wymagającym ale konkretnym... Tom@sz Kat. C. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. (1) Polecam na początek przejrzenie pozostałych opinii - i cóż mogę dodać,... Michał J. Za 1 razem :) (1) Dziś dołączyłam do grona kierowców... za 1 razem oczywiście. Z tego tytułu... Gosia CEL OSIĄGNIĘTY!:) (1) NIe ukrywam, że stało się to za przyczyną OSK "Autostrada". Kurs przebiegał... Ewa POPROSTU NAJ :) (2) Poprostu NAJ SU-naj!!! Januszku chciałam wysmarować ci parę niepochlebnych... MAGDALENKA Super ośrodek (1) Gruntowne przygotowanie do egzaminu. Instruktor z powołaniem szybko... miko S.U.N.A.J -Sumiennie Uczy Nasz Ambitny Janusz :-) (2) Januszu chciałam podziękować Ci za trud, jaki włożyłeś w moją naukę. Dzięki... Natalia