Egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Wielkie dzięki dla pana Jacka i pana Mirka, którzy nauczyli mnie spokoju i... Bartek P. Byłam zadowolona...po egzaminie mi minęło:) (2) Trudno ocenic mi wyposażenie ośrodka (w innych nie byłam) Instruktor b.miły... niezbyt zadowolona kursantka SUPERRR (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Tadeusza. P. Wedlug mnie jest swietnym... mala
Supciooooooo !!! (1) Pan Janek Opiela ... Człowiek kulturalny , zadbany , mądry i dowcipny. Zna... Kudłaty To rewelacyjny Ośrodek szolenia (1) Muszż prznać że jest to jak dla mnie najpelszy ośrodek szkolenia w... Ola Rewelacja:) (1) Szczególne podziękowania dla Pana Janusza Opieli za profesjonalne podejście... natashka Ania - opinia (1) Jesli szukacie dobrego ośrodka to ten wlasnie taki jest!!!Naprawde... Ania Polecam !!! (1) Darek J. to wyśmienity instruktor przed egzaminem po ponad półrocznej... Jasiu Najlepszy ośrodek w Trójmieście !!!!! (1) Bardzo gorąco polecam ten ośrodek do zdawania prawa jazdy gdyż instrukor... Marek Egzamin zdany za I podejściem!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla wszystkich instruktorów którzy szkolili mnie na... Damian Lech najlepszy (1) Lech jest bardzo dobrym osrodkiem a najlepszym instruktorem Pan Leszek... zosia Jak ciężarówka to tylko z WOJTKIEM (1) Jestem szcześliwym posiadaczem prawa jazdy kat. C i to właśnie dzięki... Piotr U. NIE POLECAM!!! (1) Na pewno nie moge powiedzieć złego słowa na przesympatyczną panią sekertarkę... Helenka Pan Janusz jest najlepszy :) (1) Jak instruktor to tylko Pan Janusz Opiela ;D super gość :) doskonale... Czarnulka POLECAM!!! Jak zdac prawo jazdy to tylko w OSK Autostrada !!! POLECAM!!!! (1) Yes, Yes, Yes jakby powiedział jeden z politykow, wczoraj pozytywnie... Agnieszka POLECAM 8+)) (1) Gdyby wszyscy instruktorzy nauki jazdy uczyli tak jak p. Krzysztof z... Kasia bardzo pozytywnie! (1) bardzo dobry poziom nauczania .miła obsługa.chłopaki bardzo dobrze ucza... FILIP Optima jest dobra :) (1) Moim zdaniem to bardzo dobry ośrodek:) zdałam prawko za pierwsyzm razem:)... Gosia Z Autostradą zawsze po drodze i prosto do celu (1) Ośrodek ten, a przede wszystkim pana Remigiusza mogę polecić każdemu, nawet... Ewa S. Kinga - opinia (1) super szkółka!! placyk na miejscu, wiec nie trzeba nigdzie bladzic, do tego... Kinga