:) (1) zdecydowanie polecam :) jeżdżę z Panem Wojtkiem Gałką i mimo trudnych... zana GORĄCO POLECAM !! (1) Zdałam egzamin. Jeśli mogę mieć swoje zdanie o ośrodku to uważam, iż jest on... Justyna SPOKO SZKOLA!!! POLECAM! (1) dziekuje panu Wojtkowi za niesamowita cierpliwosc, zrozumienie dla mojego... Wejherowianka:)
aniol184 - opinia (2) egzamin zdałam za drugim razem, więc nie jest źle.pomimo że długo nie... aniol184 super szkoła! (1) Super szkoła z super ludźmi! Pełen profesjonalizm, świetnie wykształceni... Marta Podziekowania (1) Serdecznie dziekuje panu Michalowi za profesjonalne przygotowanie mnie do... Andrzej POLECAM !!! (1) Polecam szkołe jazdy " awans" !!! Pan Jan jest naprawde bardzo dobrym... Bożena polecam gorąco (1) polecam gorąco tę szkołę jazdy, prawo jazdy już mam ale nei jeździłam bardzo... hania MAREK THE BEST!! (1) nie trzeba nic pisac wiecej. Opinie poniżej mówią wszystko. Pan Marek THE... zibi gibi Polecam (1) Jestem zadowolony z Jędrka :) jeździłem chyba ze wszystkimi instruktorami i... Marcin Dziękuje!!!! (1) Jesli chcesz nauczyć się jeździć,zdać prawko i nie bac się potem wsiąść... Mały Nerwus Rewelacja w nauczaniu (1) Bardzo dobrze uczą Jazdy są bardzo udane. Dogodne godziny szkolenia.... :):):):) Poprosty Super (1) super, super, super, nic dodac i nic ujac. Egzamin na kat. C zdany za... Zadowolony kursant Michał (1) Niedawno zdałem prawo jazdy oczywiście za pierwszym razem w czasie kursu nie... Michał Super szkoła! (1) Świetna atmosfera, wysoka zdawalność, poprostu cud miód:) Naprawde mili... Marta Zdałam za pierwszym razem:) (1) Egzamin zdawałam 22 lutego, zdałam za pierwszym podejsciem:)Pod namową... KuRsAnTkA Polecam!!! (1) Co prawda wykupilem tylko 5h jazd bo nauke zaczolem w LOKU w Sopocie.... Drag PRAWIE jak zwykły osk... (1) Najlepszą rekomendacją "Autostrady" byłby z pewnością filmik pt. "Marta w... MartKa Profesjonalista (1) ,,Wszystko co robię staram się robić najlepiej jak potrafie, dlatego też... Dorota polecam z cała odpowiedzialnościa (1) Robiłam prawo jazdy przez ponad rok. Miałam na koncie 4 nie zdane egzaminy... Swietłana