POLECAM!!! (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w tej szkole i naprawdę nauczono i włożono mi do... Ania Do beznadzieji (1) Kilka rzeczy sie nie zgadza-wyposazenie sali jest zgodne z dz.ustaw,co do... LECH ODROBNY Dzięki chłopaki za serce i cierpliwość! (1) Cierpliwi ale wymagający, weseli ale kompetentni, pomysłowi ale nie nudni,... Mała Mi
Artusek - EuroCompact :) jazdy dodatkowe w pigułce :D (1) Kolejna zadowolona kursantka dopisuje się do listy. Uhahana po uszy z uwagi... Iza Polecam bardzo dobra szkola (1) Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, jazdy bez stresu ,super placyk ,taki... Julita POLECAM!!! (1) Trafiłam do OSK JANKAR za namową kuzynki, która już tam uczęszczała na... Aśka sandra - opinia (1) przed paroma laty uczylam sie jezdzic w innejj szkole nauki jazdy... po... sandra Leszek Bielecki nauka jazdy (1) Świetny praktyk! Dużo mówi ale mądrze.Wiedza p.Leszka zmusza do myślenia i... kursant kurs prawo jazdy (1) Czy ktoś może polecić gdzie najlepiej zrobić kurs prawojazdy w Trójmieście?... maja11 Ryszard - opinia (0) Wygladalo to tak.... Zaplacilem za kurs kat C , wyjezdzilem 30 godz.dobrze... Ryszard Uczą skutecznie, z pasją, cierpliwością i... poświęceniem! (0) Zdałem egzamin w przedostatni dzień 2011 roku. Do Akademii trafiłem po... Pablo Kat. C (0) Polecam. Nauka na wysokim poziomie. Instruktorzy zwracają uwagę na szczegóły... Tomek