polecam:) (1) Polecam zajęcia taneczne w szkole la pasion. Uczęszczam na zajęcia baletu... mmm Pole Dance Daria TAK, warunki NIE (2) korzystalam z zajec Pole Dance u Darii. Instruktorka super, zaangazowana,... Zawiedziona Najlepsza szkoła tańca oraz klub fitness (1) Uczęszczam na zajęcia ZUMBY, atmosfera jest nieporównywalna do dużych sieci... Martaz3
Bo ja tańczyć chce ! I tu nauczysz sie jak tańczy sie... (1) Tak jak w temacie napisałem jeśli ktoś chce sie nauczyć tańczyć na rożnego... Tomi Aerial Hoop - super zajęcia w Esensai! (1) Nowe zajęcia w studiu Esensai - Aerial Hoop ( taniec na kole) są super!! Od... Megie Bardzo profesjonalnie (1) Zdecydowałam sie wystawić opinię tej szkole, gdyż my Polacy zawsze narzekamy,... Magdalena Skorupka Polecam! (1) Najlepsza szkoła tańca w trojmieście!super klimat i instruktorzy!Gorąco... Ddance SIEMANKO! (1) Baaaaardzo fajna szkola tanca, sama chodze na zajecia i potwierdzam, ze jest... Natala Polecam ! (1) Świetna atmosfera, super ludzie, genialni instruktorzy! Polecam każdemu kto... Ola Rewelacja! (1) Na zajęciach znalazłam to, czego szukałam! Świetni instruktorzy, którzy... Domi SIEMANKO (1) Trafiłam tu dzięki szeroko zakrojonej akcji promocyjnej i kompletnie tego nie... Aga Em super !!! (1) bardzo fajny styl uczenia. Nie jestesmy jakos bardzo uzdolnieni tanecznie,... Joanna i Konrad Profesjonalizm (1) Gorąco polecam Dream Dance!Uczęszczałam na zajęcia Natalii w Gdyni i w... Nela W tańcu "siła" (1) To mój trzeci już wyjazd na obóz taneczny z teamem Top Dance. To, że jest... Basia Falkiewicz Weekend z TOP dance (1) Właśnie wróciłam z kolejnego weekendu tanecznego z TOP dance i ...znowu się... Wiesława Paulina - opinia (1) Najfajniejsze studio w Gdańsku. Przyjemna, swojska atmosfera. Bardzo... Paulina Fantastycznie (1) Fantastyczni ludzie, niesamowita energia działania i umiejętność... Dorota Schmidt Zdecydowania nie polecam!!! (1) Nie polacem Zero doswiadczenia w nauczaniu. Nie mile podejscie do osob.... Gosc POLECAM (1) szkoła jak najbardziej godna polecenia. Kurs tańca towarzyskiego z Olą jest... julia ZUMBA NA PRZYMORZU (1) Ja chodzę na przymorzu, i jestem bardzo zadowolona. Gosia ma tyle dobrej... ANN