Polecam (1) Miejsce nauki czyste i dobrze przygotowane. Atmosfera sympatyczna, grupy małe... Nurek Ładna sala (1) Sala jest świetna, lustra robią duże wrażenie, prowadzący zajęcia mają dużo... Jarek Taniec Towarzyski (1) Obecnie uczęszczam na zajęcia Tańca Towarzyskiego i jestem niesamowicie... D.W.
Polecam ! (1) Najlepsze studio tańca w jakim byłam ! Niepowtarzalna... Angela ; ) odkryłam pasję (2) Myślę, że to kwestia nauczyciela. Nie chodziłam wcześniej na taniec, może nie... Dziub Zdecydowanie polecamy! (1) Może będziemy się powtarzać, ale trzeba napisać, że zajęcia w tej szkole... początkująca Czad (1) Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu tańca w Gabi. Instruktorka, Pani... Łukasz wielki pozytyw (1) Od rozpoczęcia swojej przygody z tańcem miałam okazję uczestniczyć w... Madziunia Dobra szkoła (1) Wyposażona w sale z lustrami i sztanię, do dyspozycji kursantek także baniak... Baśka polecam! (1) Chodziłam do tej szkoły przed zmianami, w trakcie zmian i teraz - po... Tancereczka najlepsza szkola tanca w Trójmiescie! (1) Naprawde swietna szkola! Wygodnie polozona, estetyczna, przemila atmosfera,... peppa Super!!! Polecam. (1) Bardzo ładna szkoła, w której panuje przesympatyczna atmosfera!:) Różnorodna... urocza A NAM SIĘ BARDZO PODOBA!!! (1) A NAM SIĘ BARDZO PODOBAŁO!!! Chcielibyśmy podziękować Pani Madzi za to, że... Asia Gorąco polecamy!!! (1) Nauka salsy w szkole Dance Fusion to prawdziwa przyjemność. Zajęcia są... A.W. Świetna szkoła (1) Polecam tą szkołę, atmosfera jest bardzo rodzinna, wyposażenie sali w 30m... A Polecam !!!!! (1) Po namowie znajomych zapisałem się do tego studia tańca. Oczywiście swojej... mm :) (1) Jest bardzo sympatycznie:) Miła, motywująca atmosfera do nauki tańca! Ania jest super (1) byłam też w szkole egurroli w wawie i stardance jest o wiele lepszą szkołą! Basia Marta - opinia (1) Świetne podejscie do uczniów w każdym wieku i na kązdym poziomie... Marta Dla mnie ok. (1) Uczę się w tym studio, i jestem bardzo zadowolona. Nic dodac, nic ując.... Małgosia