Superowo (1) Polecam, swietna atmosfera, bardzo dobrze przygotowana kadra, ciekawe zajęcia... Bea WOW!!!!!!! (1) No nie mam słów! Jak w BDC w Nowym Yorku, max profesjonalnie, wszystie style,... Kassper Smooth Moves Unique!!!!!!!!!! (1) Popieram wszystkie w/w komentarze!!!! Do zobaczenia w studio SMU!!! gosia*
Najlepsza Szkoła :) (1) Najlepsze atmosfera i klimat,niesamowici ludzie... i najnajlepsza... anonimowy Miy zaskok (2) Od kilku lat chodzę do SK i zaczołem od lekcji indywidualnych salsy. Z... Atryda zorientowany - opinia (1) najlepsza szkoła, co tu dużo mówić - Perfekcyjna :) a zwiedziłem już trochę... zorientowany :-) (1) Popieram mojego poprzednika! Lepszej szkoly tanca jeszcze w trojmiescie nie... poppin SUPER KURSY !!! (1) Tu każdy może napisać wszystko co mu "ślina na język przyniesie" - i dobrze i... Darek Marta - opinia (1) Świetna atmosfera, profesjonalnie prowadzone zajęcia. Diana i Maciej są... Marta Polecam i serdecznie zapraszam (1) Chodzę od roku i w mojej opinii to jest najlepsza szkoła tańca, bardzo miła i... Bartek I (1) Co tu dużo gadać, świetna szkoła .! Instruktorzy naprawde wspaniali, widać... ;). Zdecydowanie TAK! (1) Jestem uczennicą STO "Maisa" i muszę przyznać że naprawdę warto tu zajrzeć!!... uczennica wspaniali trenerzy (1) Fachowa i bardzo mila kadra. Nowa siedziba szkoly tanca na wysokim poziomie.... Bernard SCHUNGEL Mile zaskoczeni! (2) Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni,wczoraj zaczęliśmy naukę salsy gdzie zajęcia... Sylwia i Stanislaw POLECAM (1) Profesjonalne podejście i OGROMNA wiedza Agnieszki zapewnia świetną atmosferę... l. Małkiewicz Zdecydowanie warto! (1) Szkoła jest w pełni profesjonalna, prowadzona w sposób wzorowy. Instruktorka... Michał S. Polecam z calego serca. (1) Stardance Studio Tańca jest jedną z najlepszych szkół tańca do jakich... Justyna JEDYNA (1) Jeżeli ktoś szuka profesjonalnej szkoły tańca to JEST TO JEDYNA TAKA SZKOŁA W... chłopak polecam (1) Super atmosfera, po kilku zajęciach mozna sobie nieżle już poradzić. Pomocni... A GODNY POLECENIA (1) Już od dłuższego czasu z pewnymi przerwami uczęszczam na zajęcia do Dance... stały klient