Wspaniała przygoda :) (2) Do tańca namówiły mnie koleżanki - Aldona oraz Ania, dzięki którym mogłam... Justyna Kędziora Rozczarowanie (1) Do przyjścia na kurs organizowany przez Salsa Kings namówiła mnie koleżanka.... kaczorek Polecam! (1) Gdy we Wrześniu 2007 roku szukałem szkoły tańca, myślałem że znajdę jakaś,... February
Odradzam! (1) Miejsce beznadziejne! Warunki również, a poziom nauki daje wiele do życzenia.... w Skąd te opinie (1) Nie wiem skąd te opinie. Razem z narzeczoną chodziliśmy na "kurs... Piotrek Rozczarowanie (1) Do przyjścia na kurs organizowany przez Salsa Kings namówiła mnie koleżanka.... Kaczorek Odziu - opinia (2) Bardzo jestem zadowolony. Ze dają rade i wogole zachecili mnie do dalszej... Odziu Małe uwagi (2) Jestem zachwycona z nauki tańca w TSK. Jednakże tak już pojawiła się opinia -... Emila Taniec.... :P (1) Kursy tańca, który prowadzi p. Marek sa przecudowne już na pierwszej lekcji... Kasiunia :) REWELACJA (1) Szkoła rewelacyjna...obsługa wspaniała :) Uczęszczam na taniec brzucha i... orlątko Dla nie wymagających (1) Dla tych co chcą tańczyć ale nie są nastawieni na wielką kariere mmmm GRATULACJE dla PANA TRENERA (1) Należą się gratyulacje dla Pana Trenera, który pokazał na ostatnich... mama Jest super! (2) Jestem właśnie na II stopniu i bardzo mi się podoba. Dużo już się nauczyłam,... bez podpisu, żeby nie było, że s Rewelacja (1) Zajęcia prowadzone przez Olę to naprawdę świetna propozycja, szczególnie dla... Bartek zadowolona:)) (1) Jestem zadowolona z odbytego kursu, ponieważ był on prowadzony w miłej... Katarzyna Piotrowska Dobry kurs z miłymi instruktorami (1) Kurs jest prowadzony w miłej atmosferze, kroki są tłumaczone w przystępny... Miś ELEGANCKO LECZ BARDZO CIASNO! (2) Nowa szkoła tańca mogłaby stać się bardzo fajnym miejscem, gdzie można... klientka szkoły szini - opinia (1) Najlepszy instruktor...po prostu wymiata :) szini Rewelacja!!! (1) Lekcje w miłej atmosferze, na luzie, bez krempacji i co najważniejsze z... kasia i tomek REWELACJA!!! (1) Co tu duzo pisac,BOMBA.Bierzemy slub w sierniu,pewnego dnia zmobilizowalem... ADAM