mogo być lepiej (1) nauczyciele, owszem, bardzo dobrzy, ale nie ma klimatu Tanguero Tango moja miłość (1) Moja znajomość z tangiem zaczęła sie w Tangoclubie, instruktorzy i... Jagódka ten klimat nie ma sobie równych (1) TangoClub, to nie miejsce, to ludzie, których pasją jest Tango. Kursy... Tanguero
super szkoła (1) Jestem uczniem w latin fusion od kilku miesiecy, wspaniała atmosfera,... mossi ;) Na poprawę nastroju i sylwetki (1) Polecam zajęcia u Pana Marka niezależnie od Waszego wieku. Tam odnajdziecie... pony kini-a - opinia (1) Witam Dziwię się, że tak mało opinii jest o kursach Top Dance. Dlaczego ?... kini-a Najlepsza szkola salsy w Trojmiescie (1) Z SalsaKings jestem zwiazany juz od poltora roku. W tym czasie bralem udzial... Marek Marek, gratulacje! (2) bardzo miło spotkać jest ludzi, którzy z taką pasją wykonują swój zawód :-)... zu h. Taniec od podszewki (1) No co by tu powiedzieć aby nie skłamać? Po pierwsze kurs prowadzony... Bartek T Niuniek - opinia (1) Nie ma się co rozpisywać, mogę jedynie polecić innym...znakomite warunki i... Niuniek Kama - opinia (1) Polecam zajęcia w Zafirah School of Belly Dancing - kameralne grupy oraz... Kama taniec to pasja.. (2) taniec może stać się nieodłączną częścią każdego człowieka.. jeżeli tylko... dusia tańcz (1) sóper szkółka siwietńe ÓCZY!!!! tanceŻ Rewelka! (1) Jestem bardzo zadowolony i serdecznie polecam!! Patryk31 Rewelacja (1) Nic dodać nic ująć najlepsza szkoął tańca w trójmieście pod względem... kropek rewelka (1) swietna szkoła, insruktorzy tez swietni, wprawdzie chodze od niedawna, ale... suzzie POLECAM (1) do szkoły tej uczęszczam od jakichś 3 miesięcy i mogę ją jedynie gorąco... Monika gorąco polecam (1) Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem studia tańca!... Fijołek odp (2) W zwiazku z tym, że nigdzie nie ma informacji o nazwisku instruktora trudno... agnes Do Ewy... (1) droga Ewo... co do tańca towarzyskiego , hmmm niski poziom... no jezeli... bromZ