sebastian - opinia (2) Duża Wiedza ,Bardzo Polecam Ludzie Z Pasją sebastian Grzegorz - opinia (1) Gorąco polecam! świetne zajęcia!!! Grzegorz Maciej - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Serdecznie polecam. Maciej
Asia - opinia (1) Super! Profesjonalnie i w miłej atmosferze prowadzony kurs. Polecam Asia Polecam Kuźnię (1) Zależało mi na jak najlepszych stopniach na dyplomie, więc doskonaliłem tutaj... Student z Włocławka Super sprawa (1) Jak dla mnie super. Nie widziałem alternatywy, a chciałem koniecznie... Lechia Wszystko oki (1) Jeśli chodzi o mnie, nie zapisałem się jeszcze na żadne zajęcia, ale byłem... Dawson Polecam i ja (1) Rekomenduję. Uważam, że samemu się trzeba przekonać, co do ich możliwości.... Lukas Polecam Kuźnię (1) Mnie do zapisania na zajęcia z rysunku skłoniło ich doświadczenie, fakt, że... Kuba warsztat (1) W okolicy chyba nie ma takiej placówki, w której można się zapisać na takie... bulma Godni polecenia (1) Nie spodziewałam się takich efektów w nauce. Kurs z rysunku bardzo mi... Tusia kurs (1) Bardzo mi się podoba ten kurs. Czuję się na nim bardzo dobrze i cieszę się,... mirella kurs (1) Chodziłam do nich na kurs i jestem bardzo zadowolona. Przydało mi sie to i to... Andzia Swietny kurs - goraco polecam (1) Mila atmosfera na kusie i fantastyczni wykladowcy co powoduje,ze na koncie... Malgorzata Plichta