Kwadratowa Majówka: Etna, Majestic

Temat dostępny też na forum: Kwadratowa Majówka: Etna, Majestic
Akademicki Klub Politechniki Gdańskiej KWADRATOWA pragnie gorąco zaprosić do udziału w organizowanej przez nas imprezie plenerowej, która odbedzie się w sobotę 19 maja na placu za Domem Studenckim nr 5 Politechniki Gdańskiej na Osiedlu Wyspiańskiego. Przez cały czas trwania majówki na naszych gości czeka cały szereg przygotowanych na ten dzień atrakcji.Plan imprezy:14:00 - start imprezyW tym ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jasnowidze

było fajnie

ano bylo

masz racie bylo fajnie

cool

byłam na ich koncercie w Gdyni w tamtym tygodniu ;) i było pysznie :)
polecam wszystkim, którzy nie byli nigdy na koncertach regge :] ten oto koncert. ;)

teatr ognia flagrantis

byłem na ich pokazach w patio naprawde polecam niezapomniane przeżycie

=]

MAjestic- uwielbiam ich energie.... sa niezastąpieni
Flagrantis... - także byłam w Patio... Poza tym występuje tam mój kumpel...:P
NIKOGO NIE MOŻE TAM ZABRAKNĄĆ!!!!

reggae unoszące..

ha tak sie przechwalacie...eheh a był ktos 17 maja we Wrocławiu..na koncercie Tumbao..to dopiero energia..magia i niezapomniane przezycie..;)
Majesic ok,zycze im sukesow..chociaz mnie to ich granie..nie krecie...ale jeszcze rok temu to tak ;) aaa Etna super..!! :) pozdrawiam wystepujacych i przybywajacych ;)

bumelant

Daniel to połykacz ognia:P.. i nie tylko:)

warto

Majestic świetny zespół,potrafią rozbujać towarzycho:) a Etne słyszałam raz,ale tez mi się podobało :) no i bębny potem mają być to już w ogóle się zapowiada extra :):):)

Inne tematy z forum

ABC adopcji zwierząt - Spotkanie edukacyjne dla dzieci i dorosłych (5 odpowiedzi)

Drodzy Miłośnicy Zwierząt,Czy wiecie, że odpowiedzialna opieka nad zwierzęciem to klucz do...

Promyki na spacerze w Parku Reagana (3 odpowiedzi)

Zapraszamy serdecznie do Parku Reagana na spacer i spotkanie z psami z Promyka! Ponownie w tym...

Ukraiński Tydzień w Gdańsku (3 odpowiedzi)

Od 2014 podejmujemy inicjatywy na rzecz upowszechniania wielokulturowości, prezentacji...