Kwartet dla czterech aktorów

Temat dostępny też na forum: Kwartet dla czterech aktorów
Opinie do spektaklu: Kwartet dla czterech aktorów.
"Kwartet dla czterech aktorów"

Miłośnicy teatru i muzyki lubią wracać do historii o czterech aktorach poszukujących na oczach widzów sensu dla swego życia, dla teatru i sztuki jako takiej. Cały smak tkwi w tym, iż tekst i zarysowana sytuacja dramatyczna są zaledwie partyturą dla improwizujących artystów. Znakomite aktorstwo, atmosfera "półprywatności", zmienność konwencji, zaskakujące widza ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe jak to odbiorę po latach.

Byłem na tej sztuce jakieś 30 lat temu, w tej samej obsadzie zresztą - nie jestem tylko pewny czy Frycz wtedy grał z nimi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przykro mi to pisać ale jestem zawiedziona spektaklem. Gra słów, improwizacja i znani aktorzy tak ale treść, sens?!
To prawda, że nie pamięta się tego co przeciętne, ten spektakl na pewno zapamiętam ale NIE z powodu jego świetności .

Słabe

Niestety szkoda czasu i pieniędzy. Przekombinowane. Niezrozumiałe. Odegrane niedbale. Szkoda

Inne tematy z forum

Romeo i Julia is not dead (19 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Romeo i Julia is not dead . ROMEO I JULIA IS NOT DEAD na motywach dramatu...

Musical Kosmos (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...