Lody Tradycyjne Kwaśniak

Lodziarnie

Gdańsk, Wajdeloty 1/2

Ania - ocena (1) Zawsze pycha! Nigdy się nie zawiodłam! Raz zdradziłam Kwaśniaka, byłam u... Ania Monika - ocena (1) dzięki za wafelki bg! Monika Piotr - ocena (1) Najlepsze lody rzemieślnicze Piotr
Lucyna - ocena (1) Jak zawsze super, ale tylko we Wrzeszczu, na Jasieniu za mały wybór. Lucyna Andrzej - ocena (1) Super smak dzieciństwa. Andrzej Bajzel - ocena (1) Kwasniak jest the best i jego mafia też Bajzel Marta - ocena (1) Przepyszne torty lodowe Marta Basia - ocena (1) Uwielbiam te lody, każdego dnia inny smak Basia Izabela - ocena (1) Najlepsze!!!! Tylko tam chodzimy z rodziną na lody! Izabela Kasia - ocena (1) Najlepsze !!! Tradycja Rodzinna mała wytwórnia Polecam . Kasia gadget69 - ocena (1) Jeżeli chcecie cofnąć się do smaków swojego dzieciństwa o koniecznie musicie... gadget69 Gosia - opinia (1) Dla mnie najlepsze lody waniliowe ever! I odkrycie lody marchewkowe-... Gosia Damian S. - opinia (1) Jedne z najlepszych lodów w życiu. Zdecydowanie polecam, zwłaszcza smaki,... Damian S. Marta - opinia (1) Na przestrzeni kilku lat nie jadłam lepszych lodów niż te u Kwaśniaka.... Marta D - opinia (1) swietna obsluga, obledne smaki, kreatywnosc i przepyszne lody D Magda - opinia (1) Najlepsze na świecie. Nie napiszę, które najlepsze ale ma to związek z marchewką Magda Dorota i Przemek z dziećmi - opinia (1) Przyjeżdżam z całą rodziną do tej lodziarni przez cały rok, lody są... Dorota i Przemek z dziećmi tomekwrzeszcz - opinia (1) Od kilku lat- super ludzie, super smaki. Polecam tomekwrzeszcz Lodożer - opinia (1) Najlepsze. Waniliowe to smak mojego dzieciństwa, gorgonzola to zupełny odlot... Lodożer Anna - opinia (1) Bardzo sympatyczny Pan sprzedający Anna