Lody Tradycyjne Kwaśniak

Lodziarnie

Gdańsk, Wajdeloty 1/2

stefan - opinia (1) Najlepsze i naturalne.Bardzo dobra cena!!! stefan Monika - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmieście. Niezmiennie. Monika Bardzo dobre lody (1) Bardzo dobre lody polecam z calego serca Klara
Klient - opinia (1) Najlepsze lody gałkowe we Wrzeszczu Klient przyzwoite ale bez szału (1) niby smaczne, i poprawne ale nie znalazalm w nich niczego wyjatkowego..... m. Fajne miejsce (1) Lody pycha. Dzieci co chwila nas tam zaciągają :-) a my się dajemy zaciągać.... Tim Bardzo fajne miejsce, polecam (1) nigdy się tu nie rozczarowałem, oferują oryginalne smaki, choć wybór nie jest... Michał Rewelacja (1) Super miła ekipa, fantastyczne ciekawe przepyszne lody ! Uzależniony Gosia - opinia (1) Nasze ulubione lody, zarówno te tradycyjne jak i nowe niecodzienne połączenia... Gosia Zdecydowanie najlepsze lody w trójmieście. (1) Jestem stałym klientem, jestem u Nich prawie codziennie. Lody biją na głowę... Patryk Super pomysł odświeżenia !! (1) Historia receptur sięga daleko, wspaniale wykorzystany pomysł na biznes... Tomasz M. Pychota (1) Jak dla mnie najlepsze lody w Trójmieście. Codziennie nowe, różnorodne... Marta Uwielbiam lody (1) Przez przypadek trafiłam do tej lodziarni i jestem bardzo mile... Ewa Naprawdę dobre! (1) Tym co lubią dawne tradycyjne smaki, polecam lody Kwaśniak. Wprawdzie wanilia... Robert bez przesady (2) Kakaowy i waniliowy smakowały jak Calypso, jeśli to o taką tradycję chodzi to... ZAWIEDZIONY Bożena - opinia (1) Smaki bardzo wyraziste ,jak dla mnie super 😊 Bożena