Lody Tradycyjne Kwaśniak

Lodziarnie

Gdańsk, Wajdeloty 1/2

Damian S. - opinia (1) Jedne z najlepszych lodów w życiu. Zdecydowanie polecam, zwłaszcza smaki,... Damian S. Marta - opinia (1) Na przestrzeni kilku lat nie jadłam lepszych lodów niż te u Kwaśniaka.... Marta D - opinia (1) swietna obsluga, obledne smaki, kreatywnosc i przepyszne lody D
Magda - opinia (1) Najlepsze na świecie. Nie napiszę, które najlepsze ale ma to związek z marchewką Magda Dorota i Przemek z dziećmi - opinia (1) Przyjeżdżam z całą rodziną do tej lodziarni przez cały rok, lody są... Dorota i Przemek z dziećmi tomekwrzeszcz - opinia (1) Od kilku lat- super ludzie, super smaki. Polecam tomekwrzeszcz Lodożer - opinia (1) Najlepsze. Waniliowe to smak mojego dzieciństwa, gorgonzola to zupełny odlot... Lodożer Anna - opinia (1) Bardzo sympatyczny Pan sprzedający Anna stefan - opinia (1) Najlepsze i naturalne.Bardzo dobra cena!!! stefan Monika - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmieście. Niezmiennie. Monika Bardzo dobre lody (1) Bardzo dobre lody polecam z calego serca Klara Klient - opinia (1) Najlepsze lody gałkowe we Wrzeszczu Klient przyzwoite ale bez szału (1) niby smaczne, i poprawne ale nie znalazalm w nich niczego wyjatkowego..... m. Fajne miejsce (1) Lody pycha. Dzieci co chwila nas tam zaciągają :-) a my się dajemy zaciągać.... Tim Bardzo fajne miejsce, polecam (1) nigdy się tu nie rozczarowałem, oferują oryginalne smaki, choć wybór nie jest... Michał Rewelacja (1) Super miła ekipa, fantastyczne ciekawe przepyszne lody ! Uzależniony Gosia - opinia (1) Nasze ulubione lody, zarówno te tradycyjne jak i nowe niecodzienne połączenia... Gosia Zdecydowanie najlepsze lody w trójmieście. (1) Jestem stałym klientem, jestem u Nich prawie codziennie. Lody biją na głowę... Patryk Super pomysł odświeżenia !! (1) Historia receptur sięga daleko, wspaniale wykorzystany pomysł na biznes... Tomasz M. Pychota (1) Jak dla mnie najlepsze lody w Trójmieście. Codziennie nowe, różnorodne... Marta