Kwiaciarna

Temat dostępny też na forum: Wesele
pls poleccie dobra kwiaciarnie. Z gory dziekuje Miłka (do slubu pozostal juz tylko miesiac)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kwiaciarna

Polecam "Zdrojewskich "w Sopocie(na Wyścigach) bardzo ładne ,nie drogie i świeżo cięte kwiatki a przy tym oryginalne pomysły!Albo jak wolisz kwiaciarnia na Dąbrówce(Gdynia)-piękne bukiety do wyboru z katalogu.Ostatnio dostałam na imieniny słonecznik zawinięty w jakieś trawy,rafię i inne cuda(ekologicznie) i to był bukiet wlaśnie z ich kwiaciarni.Powodzenia!

Polecam kwiaciarnie na ryneczku przy Straży Pożarnej we Wrzeszczu (przy ul.Batorego) układają piękne kompozycje i nie drogo.

Polecam tą samą kwiaciarnię na ryneczku przy straży pożarnej. naprawdę ładne i nietypowe wiązanki.na dodatek najtaniej chyba w Trójmieści. I to na wszystkie okazje

na Zaspie tuz kolo kolejki jest kwaiaciarnia z szyldem "Kwiaciarnia" (nie "Kwiaty" mieszczaca sie tuz obok) gzie ja zamawialam moj bukiet slubny. Byl naprawde piekny, oryginalny i niedrogi.

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...