Kwiaty... Gdzie, za ile i jakie?

Temat dostępny też na forum: Wesele
hej
szukam dobrej kwiaciarni ale nie drogiej tylko dobre :) marzy mi sie prosty bukiet z słoneczników. znacie jakies fajne kwiaciarnie?
a moze wiecie gdzie jest hurtownia kwiatów? najlepiej w Gdańsku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kwiaty.....gdzie,za ile i jakie?

słyszałam o hurtowni Renk w Gda.

Re: Kwiaty... Gdzie, za ile i jakie?

RENK w Gdańsku-świetna giełda kwiatowa.
Dekoracje weslene,bukiety,Kościoły - MalawiDecor z Trójmiasta info@malawidecor.pl Polecam

witaj, mogę wykonac taki bukiet, agnieszka262110@wp.pl, prześlij zdjęcia to wycenię. Na Renku kupisz kwiaty, ale jako osoba prywatna albo dostaniesz stare, albo doliczą ci marżę i i tak tanio nie będzie. Renk z kwiatami żywymi zamyka się od 8 do 9 rano, zaleznie od stoiska, by kupić świeże kwiaty musisz tam być 6-7 godzina rano, i pamiętaj że słoneczniki trzeba odpowiedni spreparować by przeżyły cenemonię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ostatnio kupowałam słoneczniki w Renku - piękne i wcale nie były stare, ani nie doliczono żadnej marży!!! Najlepiej jechać jednak z rana ok 7-8.
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak rozpoznajesz "niestare kwiaty" ? według ciebie takie słoneczniki ile czasu powinny stać w wazonie? a ile stały twoje? i czy warto? jechać autobusem , lub samochodem, stracić 1-2 godzin, kupić 10 słoneczników , choć potrzebujesz np 5 sztuk? a jeszcze jakieś zielone dodatki by się przydały , no i oczywiście wstążka, szkoda że cała szpula, ale się przyda ..później
i takich przydawaczy i pozornych oszczędności w naszym życiu jest bardzo dużo.........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?