SUPER !!! ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM !!! POLECEM (2) Fachowe podejście, miła obsługa i super klimat !!! Jak najbardziej polecam... Cyprian Zdałam!!!! (2) Zdałam za PIERWSZYM RAZEM!!!!! Naprawdę polecam szkołę L KRZYŚ!!! Gosia Zdałem! (1) Zdałem za pierwszym razem!. Polecam szkołę L KRZYŚ! Rewelacja Marcin
Zdałem, dziękuję bardzo!!! (1) Zdałem! Jak najbardziej polecam szkołę L KRZYŚ. Wspaniały instruktor, dzięki... Damian Nauka jazdy w Auto Szkole L-Krzyś (1) Ostatnio ukończyłem kurs u Pana Krzysztofa Kozikowskiego. W trakcie zajęć Pan... Karol Maszota Polecam, Dziękuje bardzo:) (2) Bardzo dobra szkoła. .P Krzysztof bardzo dobrze uczył. Wszystko staranie... Monika Dziękuję!! Zdałam :D (1) Serdecznie polecam szkołę L-krzyś :) Jazdy odbywają się dokładnie po takich... Ola Zdałam!! Dziękuję i polecam! :)) (1) Serdecznie polecam szkołę L-krzyś :) Jazdy odbywają się dokładnie po takich... Ola Horosho! (1) Super,doszkolilam sie przypadkiem dwie godzinki na yarisce i tego samego dnia... Anya Bardzo polecam :) (1) Polecam szkołę L-Krzyś, świetna atmosfera, i co najważniejsze świetne... Karolina Serdecznie polecam. (1) Serdecznie polecam naukę jazdy L-Krzyś, Pan Krzysztof naucza świetnie i widać... Adam Serdecznie polecam szkołę L Krzyś (1) Serdecznie polecam szkołę L Krzyś wszystkim tym, którzy chcą sie nauczyć... Sylwia SUPER SZKOLA (1) Gorąco polecams szkołę p.Krzysztofa,wszystkim nie wierzącym w siebie że mogą... Katarzyna L-Krzyś (2) Bardzo polecam szkołę L-Krzyś po nauce w tej szkole nie miałem nawet... Piotr Polecam (1) Dziękuje za profesjonalizm i wyrozumiałość, dużą wiedzę. Polecam ten ośrodek... Paulina ZDAŁAM DZIŚ ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!! (1) Dzięki L-KRZYŚ okazałam się najlepsza w grupie zdających :) Polecam bo... Paulinka Szczerze polecam! (1) Całym sercem polecam ośrodek szkolenia kierowców L-KRZYŚ. Pan Krzysztof... Sylwia Szczerze polecam ! :) (1) Bardzo dobrze i szczegółowo prowadzone lekcje, Pan Krzysztof wyłapuje... Michał Polecam (1) Szkoła warta polecenia instruktor tłumaczy bardzo dokładnie i jest bardzo... Patryk Auto Szkoła L-Krzyś !! POLECAM !! (1) Szkoła warta polecenia instruktor tłumaczy bardzo dokładnie jest cierpliwy... Piotr