LEGIA - LECHIA 3:0

Opinie do artykułu: LEGIA - LECHIA 3:0.

Zakończyło się spotkanie Legia Warszawa - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W....ony

W...........ać wy pseudo grajki tyle zaangażowania nas kibiców jazda do Warszawy. Doping a wy darmozjady biegać wam się nie chce ją bym was wszystkich za jaja p.........ił

Dla Lechii to jest dobre takie lanie oddali piłkarzy którym się chciało grać a teraz został szrot z Portugalii plus drewno stolarski Wiśniewski mila i trener który nie ma pomysłu na grę tej drużyny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bracia na ławę

Bracia z Portugalii to już dawno powinni odpocząć, chociaż nie wiem czym się zmęczyli. Nawet gdy jest szansa na kontrę, nikt się nie podłącza do tej kontry i wszyscy obserwują co np. Peszko zrobi z piłką. Żenada. Haraslin z Peszką powinni grać na skrzydłach a Kuświk na szpicy. Trener Nowak nie pownien tak szybko przechodzić na grę trójką obrońców, widząc co Legia robiła gdy graliśmy czterema obrońcami. A pomocnicy powinni grać bliżej obrońców ponieważ było za dużo przestrzeni dla Legii. Ogólnie było wrażenie że pojechali po remis. Słabo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

madry

to napisz te 7 zespolow przed lechia cwaniaczku chce poznac twoja wiedze

Z Puszczą kompromitacja teraz źenada ale jak z Arką nie będą walczyć to chyba im się tzw WP należy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe ile wzięli kasy bo nikt mi nie powie ze układu nie było Do przerwy graliśmy poprawnie Po przerwie szron i pasterze z Portugalii czy paxiao stwierdzili ze po co mają siły tracić jak są na wczasach nad polskim morzem Tak słabych piłkarzy w życiu nie widziałem Dobrze ze Vanija wyciągnął tak z 5 goli minimum Sprzedany mecz nie ma wuja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdy 2-ga drużyna w tabeli przegrywa z 12-tą to chyba o czymś to świadczy.

Albo, SPRZEDALI, albo są zwykłymi KOPACZAMI I WIEŚNIAKAMI(żeby nie napisać zwykłą ch...nią).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mecz byl.wundabar...lechia über alles. Danzig sehr gut

Szkoda,

ale teraz rządzą Legia i Lech ale to jest inna bajka.

L.G

to jeszcze jestes ty moje kochanie ''''!

powodzenia..nasza stara dobra L.G

wracaj do Narodzin 1945
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

..niepisz debile sam sie okreslasz

daleki jestem od zlosliwosci..mysl pozytywnie..nie ulegaj kurduplowi..tego zyczy stary kibic LG. (67)

stop przybledom....

tyle pieknych chwil przezywalismy z nasza L.G a teraz namy
"" wladze L G ktore serwuja przyniesc podaj pozamiataj.Ps. .jaki gospodarz takie gospodarstwo...

idziem na majstra !!!

śledziu

Na przykład ja jestem takim debilem. Pójdę na następny i jeszcze następny itd. itd. Niby dlaczego mam nie chodzić na mecze Lechii? Chodzę bo kibicuję klubowi a nie kalece Wolskiemu czy braciszkom z Portugalii. Ty pewnie jesteś wielkim Lechistom po wygranych meczach co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

i to nie jest nasze ostatnie słowo !!!

Lwy Północy będą z nas dumne

tak że...

wywiadu płomiennego oczekuję

Najlepsi w Lechii.

Bracia Paixao, szybkość i dynamika w grze na wysokim poziomie, zgranie zwłaszcza pod bramką rywala powala nawet ich bramkarza, celność strzałow imponująca, wytrzymałość maratończyków.
Wolski, heros na boisku, wygrywa wszystkie pojedynki jeden na jeden, rozdziela piłki niczym Deyna.
Kuświk, biega mało ale cały czas myśli, potrafi tak myśleć nawet 90 minut.
Mila , nie gra, ale nie musi jak Wolski, był dobrym duchem szatni, jest jeszcze lepszym na ławce jak siedzi obok Nowaka którego nawet potrafi poklepać duchowo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda to, tylko trzeba pomyśleć po co chodzić na mecze nie naszej drużyny.

Emocje opadły jak po bitwie kurz. I co dalej? Pstro! Nie ma drużyny! Są tylko pajace i Krasić. O , i Vania. Jedyny, który robi postępy. Reszta, to dno. Dno dna. Bo bez żadnej przyszłości. Krasić nadaje się na "profesora" do drużyny młodzików, ale tu, do ekipy emerytów? Po co?
Tylko jaki ma sens o tym pisać? Szkoda, że Nowak okazał się zwykłą gnidą, grającą z mędziarą i spką w jednym menelstwie. Życzą wam 0 kibiców na następnym meczu. A kibicom życzę otrzeźwienia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0