LIDL - kiedy otwarcie?

w którym miejscu powstaje Lidl?? widziaałam ogłoszenia o pracę na portalu. Ciekawa jestem w której części Żukowa. I kiedy otwarcie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LIDL - kiedy otwarcie?

Lidl powstaje obok sieci 34. Podobno otwarcie około października ale czas pokaże. Jeszcze nie widziałam nawet ogłoszeń o pracę.

dzięki za odpowiedź.
ogłoszenie np tu
http://www.pracuj.pl/praca/zastepca-kierownika-sklepu-gdansk-gdynia-puck-wladyslawowo-zukowo,oferta,3916497

Otwarcie 24 września 2015 roku godzina 8.00

Ludzie nie dajcie sie zgłupiec oni nie płaca podatków w polsce czyli okradaja nasze społeczeństwo, troche tańsze ceny za gorszej jakosci artykuły lub o mniejszej wadze niż w innych sklepach znajdziecie to samo w polskich sklepach w tej samej cenie pozatym inni płaca podatki jak wszyscy obywalele. to jest wielki niemiecki przekret poszukacje w necie co pisąz o nich
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Akurat niemieckie produkty sa dobre ot chociażby kosmetyki z lidla. A lidl jak wiesz niemiecki jest. A co Cie to obchodzi gdzie oni placa podatki. A we wdzyatko co pisza w necie nie wierz. Lepiej na rym wyjdziesz. Po drugie to powstalo na prywatnym terenie więc nic Ci do tego skoro prywatny właściciel chce zarobic na dyskoncie. Jego prawo. A po trzecie nikomu nie bedziesz mówić gdzie kto ma robić zakupy. Amen.

Pozdrawiam i zycze mniejszego napinania.

Aha ludzie kupują dziaiaj tam gdzie taniej ale taniej wcale nie znaczy gorzej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1