LUDZIE KRADNĄ !!!!!!!!!! KTO KOLWIEK WIDZIAŁ KTO KOLWIEK WIE !!!!!!

15.10.2004 z*******I MI MÓJ UKOCHANY ROWER !!!!! BYL TO ROWEREK DO DUALU \DIRTU MOZE PODAM LEKKI OPIS : RAMA : KONA STUFF KOLOR BIAŁY BEZ NAPISÓW , OPONY : NOKIAN GAZZALODI , OBRĘCZ TYŁ : DUBLE TRACK , KORBA : TRUVATIV , SIODEŁKO:CZARNE NO NAME , HAMULCE : TARCZOWE SHIMANO , KLAMKI: AVID ,PRZERZUTKA TYŁ SHIMANO ALIVIO . AMORTYZATOR MIAL WSTAWIONY JAKIS DUPNY RST BO BOMBERA POŁAMAŁEM KILKA DNI WCZEŚNIEJ ,OGÓLNIE ROWER SIE RZUCA W OCZY WIEC JAK KOMUS BY WPADŁ W OKO TO PROSZE O KONTAKT NA GG.5409790 LUB TEL 501633661 NAGRODA NIE WYKLUCZONA POZDROWIENIA DLA ROWERZYSTÓW I UWAŻAJCIE NA SIEBIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LUDZIE KRADNĄ !!!!!!!!!! KTO KOLWIEK WIDZIAŁ KTO KOLWIEK WIE !!!!!!

W tym chorym kraju to normalka.. Napsiz jeszcze, gdzie Ci go ukradli, bo może żłodziej będzie z tamtych okolic.
Ale sądze, że trudno będize rower zobacz na ulicy, pewnie już jest rozłożony na części pierwsze... Zaglądaj także na allegro, może sietam pojawi?

No ja bym normalnie z******* tych s*******i!!!!!! Apeluje do wszystkich bikerow zeby nie kupowali tanich czesci z niewiadomego pochodzenia, wtedy złodzieje nie beda kradli bo nie beda mieli zbytu....

Współczuję.... wiem jak to boli!
Napisz może gdzie i w jakiej sytuacji ci ukradli - na ulicy, z piwnicy, w lesie itp. To pomoże na przyszłość omijać innym niebezpieczne miejsca bądź zwracać uwagę na przechowywanie roweru.
Bedę sie rozglądał, głównie po Gdyni:)

Pzdr.
T.

Mi okradli garaz!! Ukradli rozny sprzet typu wiertarka/katowka i zabrali 2 rowery. Na szczesnie zostawili mojego ukochanego bmxa.... Mieszkam w sopocie

Przykre:(.Jedynym sposobem na wyłapywanie skradzionych rowerów byłoby tak jak ktos juz wcześniej pisał, sprawdzanie numerów w serwisach rowerowych(robienie takiej bazy).Wcześniej czy później rower trafia do serwisu.Moze takze STRAŻ MIEJSKA zainteresowałąby sie rowerami które nie wyglądają jak Makro-Cash i zaczeli sprawdzac ich numery ramy.

Slyszalem ze ktos kupil se wypasiona maszyne do trialu za 7 tysiecy i okleil ja cala tasma izolacyjna zeby nie korcila zlodziei. Moze to i dobry pomysl... Moj rower ma pare ladnych zadrapan ktorych nie mam zamiaru usuwac z oczywistego powodu.

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...