fryzjer (1) nigdy nie byłem przekonany do chodzenia do fryzjera, gdyż nie obcinali mnie... mw POLECAM (1) Miło,profesjonalnie,czysto,Pani Karolina robiła mi oczyszczenie twarzy i... Monika Profesjonalny gabinet godny polecenia (1) Ostatnio odwiedziłam gabinet La Beaute i muszę przyznać, że wyszłam z niego... Ilona marczyńska
POLECAM! (1) Pani Karolina, to przemiła osoba, która wie co robi. Usta poprawione... Aga.S Polecam (1) Polecam Panią Karolinę - poprawiałam u niej usta które spaprano mi w innym... Kate POLECAM (1) Rewelacyjne miejsce,przemiła obsługa duży wybór zabiegów na twarz gabinet... Ania POLECAM (1) Polecam gabinet,wykonywałam zabieg powiększania ust .Pani Karolina zrobiła... Olka Polecam (2) Polecam ,jednak nie ma pełnej oferty zabiegów ala Polecam Panią Karolinę !!!! (2) Po raz kolejny się nie zawiodłam...Pani Karolina to mistrz w swoim fachu!... Monika 100% polecam Panią Milenę w zakresie regulacji brwi wraz z henną! (1) Odwiedziłam już wiele zakładów w tym zdawać by się mogło błahym temacie.... Magdalena zadowolana z wykonych uslug manicure i pedicure (1) zadowolana z wykonych uslug manicure i pedicure anna BARDZO DOBRY GABINET (1) polecam to miejsce ,namówiła mnie kolezanka i jestem jej... ryba-anka POLECAM (1) Polecam wszystkim którzy maja obawy przed powiekszeniem ust .Pani Karolina... J.M. POLECAM (1) Czysto miło ,przyjemnie,profesjonalnie i bardzo dokładne wykonanie... iza Polecam (1) Najlepszy salon w trójmiescie przemiłe panie czyste wnętrza i fachowa... Nata P.Magda (1) Bardzo dobra stylistka fryzur. Kobieta kreatywna, konkretna. Korzystam z... Bartek polecam (1) Korzystałam z ofert la Beaute bardzo ładny salon czysto przyjemnie obsługa... Iwona Super salon (1) Pani Magda super fryzjer kreatywna usługi zawsze na wysokim poziomie... Mati POLECAM PANIA MAGDE (1) super obsługa wysoka jakosc usług pani MAGDA bardzo kreatywna i pomysłowa... MONIKA Polecam polecam polecam (1) Polecam la beaute bardzo miła i fachowa obsługa ,duży wybór zabiegów ciekawa... Monika