Labioplastyka Trójmiasto

Czy któraś z Was robiła w Trójmieście taki zabieg? W jakiej klinice? Który lekarz? Byłam na konsultacji w Perfect Medica w Gdańsku. Koszt 4tys. za zabieg ale w znieczuleniu ogólnym-narkoza. Szwy normalne. Trochę mnie to przeraziło i lekarz tez nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Ogólnie wolałabym zabieg laserem i w znieczuleniu cześciowym. Szukam sprawdzonego lekarza bo boje sie ewentualnych powikłań ( np.brak czucia). Ciężko jest znaleźć jakiegolwiek opinie w internecie. Znalazlam tylko Invimed oraz Derm-estetyka w Gdyni. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja robiłam w Invimedzie u dr Makowskiej, wszystko przebiegło zgodnie z planem

Dziekuję za odpowiedź. Też myslałam o dr Makowskiej.

Re: Labioplastyka Trójmiasto

Ja również miałam taki zabieg w Invimedzie i wszystko było ok

Re: Labioplastyka Trójmiasto

Dziękuję za odpowiedź. Bylam dzisiaj na konsultacji u p. Doktor i zrobila na mnie dobre wrazenie. Klinika rowniez.

Jak przebiega rekonwalescencja po labioplastyce? Czy to naprawdę taki ciężki proces, jak się o tym pisze?

Często można przeczytać, że rekonwalescencja po labioplastyce to prawdziwa męka leżenie przez dwa tygodnie, ogromne bóle i mnóstwo ograniczeń. Osobiście byłam zaskoczona, bo zaraz po zabiegu wyszłam sama ze szpitala i pojechałam samochodem do domu. Ból był porównywalny do tego, jaki odczuwa się po przecięciu skóry nożem, czyli zupełnie do zniesienia. Oczywiście przez pierwsze dwa tygodnie nie mogłam ćwiczyć, przez miesiąc nie jeździłam na rowerze, nie uprawiałam seksu i unikałam basenu. Jednak w porównaniu do dwóch cesarek, labioplastyka była naprawdę niewielką niedogodnością. Jeśli ktoś zastanawia się nad zabiegiem, warto zerknąć na to bardziej informacyjnie może to być łatwiejsze, niż się wydaje. Więcej o samym zabiegu można poczytać tutaj: https://dwarazyziemia.pl/labioplastyka-co-to-jest-i-dlaczego-zyskuje-na-popularnosci/.

Inne tematy z forum

Mój facet szybko dochodzi (7 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

gdzie chodzicie do stomatologa? (15 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...