Laguna smaków

Smażalnia ryb

Gdynia, al. Jana Pawła II

RK - ocena (1) Smaczna rybka, duży minus za brak toalety przy lokalu. Przydałaby się chociaż... RK Kasia - ocena (1) Klimatyczne miejsce w samym sercu Gdyni Skwer Kościuszki Smażalnia"Laguna... Kasia tomasz - opinia (1) Zawsze tam chodzimy ze znajomymi z Wawy czy z Walbrzycha naprawde super i... tomasz
Polecam! (1) Zdecydowanie polecam to miejsce. Czysto, smacznie, przemiła obsługa.... Arkadiusz zadowolony (1) Bardzo często w sprawach zawodowych jestem na wybrzeżu i za każdym razem... rysiu NAJSMACZNIEJSZA WIZYTÓWKA MIASTA =niesamowite miejsce! (1) Kilkakrotnie w roku pokonujemy 400km żeby wrócic TYLKO NA TĄ flądrę, NIE NA... stokrotka A ja polecam (2) Zaskoczona jestem negatywną opinią poniżej - to chyba jakaś "warszawka"... MCh najlepsza ryba w Trójmieście. (1) Świeże, smaczne czego można więcej oczekiwać? może zmiany wystroju, talerzy,... AS Laguna Smaków- FANTAZJA !!! dla podniebienia.. (1) Jestem stałą klientką LAGUNY SMAKÓW hmm- chyba od poczatku jej powstania. I... małgoś Poprostu rewelacjaaa!!! (1) Musze przyznac ze Bar Laguna Smakow to najlepszy na calym skwerku. Czesto tam... Stala klientka Tragedia!!! (3) Nie polecam nikomu. Mieliśmy ochotę na pyszne danie rybne i gdzie tego szukać... D&M Dziękuję dziękuję dziękuję!! (1) Dotąd bywałam czasem na rybce w Lagunie Smaków, zawsze było pysznie. Ostatnio... Paulina Dno !!! (1) Szczerze nie polecam ! Zamówiłam dla rodziny zestaw obiadowy. Jedzenie było... Niezadowolona klientka Warto !!!!! Polecam ten bar turystom i mieszkańcom :) (1) W trzech słowach uroczo, smacznie i wyjątkowo :) Obsługa mile przyjmuje... justyna Laguna smaków - genialna! (1) Nie wiem kto napisał źle o Lagunie ale tylko jakiś zawistny oszołom - pewnie... wybredny obiektywny POLECAM (1) Szczerze POLECAM !!!!! Profesjonalna obsługa, przystępne ceny, czysto,... bubu Polecam serdecznie (1) Jak najbardziej polecam!! Nie wiem co miała na myśli Pani poniżej ?? Może to... Klientka :) Najlepsze ryby w Gdyni (2) Rzeczywiście najlepsze i naświeższe ryby w Gdyni. A szefowa Pani Grażynka i... Turystka rewelacja (1) polecam wszystkim! nie tylko turystom, chyba nawet bardziej polecam... Klientka :)