Laptop netbook hp mini 210 4160ew , dysk ssd , 2 gb ram, modem gsm
Laptop netbook hp mini 210 4160ew , dysk ssd , 2 gb ram, modem gsm
Przedmiotem sprzedaży jest używany Netbook HP Mini 210/4160ew.
Zamieszczone zdjęcia są prawdziwe dzięki którym samemu można ocenić jego stan wizualny. Nie jest to nowy laptop wiec stan obudowy nie jest idealny. Za to w porownaniu do modeli z allegro, komputer ma wymieniony dysk na SSD 128GB (nie wiem czemu w systemi widnieje jako 111GB) oraz RAM rozbudowany do 2GB
Netbook posiada wbudowany Modem GSM(nie miałem okazji korzystać więc nie wiem czy działa)
Bateria należy wymienić gdyż trzyma max 20 min. W internecie mozna znalezc juz za 100 zł.
Na matrycy są otarcia (widoczne przy wyłączonym ekranie) jednak to normalne dla tego modelu, gdyż producent dał plamę z umiejscowieniem naklejek pod klawiaturą które podczas zamknięcia pokrywy ocierają się o matryce.
Opis przedmiotu:
PROCESOR - Dwurdzeniowy Intel Atom - 2 X 1,86 GHz
PAMIĘĆ RAM- rozbudowana do 2GB
DYSK - 128GB SSD
KARTA GRAFICZNA - Zintegrowana
WIELKOŚĆ MATRYCY- 10,1'' 1024x600
GNIAZDA- 3x USB 2.0, 1x jack mikrofon, 1x jack słuchawki, VGA, RJ45
Wi-Fi
Bluetooth
W skład zestawu wchodzi:
Netbook HP Mini 210/4160ew, widoczny na zdjęciach, oraz zgodny z powyższym opisem
Oryginalny zasilacz
Przedmiotem sprzedaży jest używany Netbook HP Mini 210/4160ew.
Zamieszczone zdjęcia są prawdziwe dzięki którym samemu można ocenić jego stan wizualny. Nie jest to nowy laptop wiec stan obudowy nie jest idealny. Za to w porownaniu do modeli z allegro, komputer ma wymieniony dysk na SSD 128GB (nie wiem czemu w systemi widnieje jako 111GB) oraz RAM rozbudowany do 2GB
Netbook posiada wbudowany Modem GSM(nie miałem okazji korzystać więc nie wiem czy działa)
Bateria należy wymienić gdyż trzyma max 20 min. W internecie mozna znalezc juz za 100 zł.
Na matrycy są otarcia (widoczne przy wyłączonym ekranie) jednak to normalne dla tego modelu, gdyż producent dał plamę z umiejscowieniem naklejek pod klawiaturą które podczas zamknięcia pokrywy ocierają się o matryce.
Opis przedmiotu:
PROCESOR - Dwurdzeniowy Intel Atom - 2 X 1,86 GHz
PAMIĘĆ RAM- rozbudowana do 2GB
DYSK - 128GB SSD
KARTA GRAFICZNA - Zintegrowana
WIELKOŚĆ MATRYCY- 10,1'' 1024x600
GNIAZDA- 3x USB 2.0, 1x jack mikrofon, 1x jack słuchawki, VGA, RJ45
Wi-Fi
Bluetooth
W skład zestawu wchodzi:
Netbook HP Mini 210/4160ew, widoczny na zdjęciach, oraz zgodny z powyższym opisem
Oryginalny zasilacz