Laryngolog Sławomir Piotrowski Gdynia Słupecka - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
dzień dobry,
czy ktoś z Państwa korzystał z konsultacji u dr Sławomira Piotrowskiego, laryngologa, poproszę o opinie na temat leczenia dzieci, czy ten lekarz odbiera telefony ? czy posiada stronę internetową ?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Laryngolog Sławomir Piotrowski Gdynia Słupecka

tak, korzystałam niejeden raz ;)
Pan doktor bardzo rzadko odbiera, jego mama przeważnie
Nie lubi chodzić na skróty za to uwielbia jak najbardziej naturalne metody leczenia. To dobry lekarz, zresztą gdyby nie był dobry nie zostałby ordynatorem w szpitalu... Dla mnie jego zdanie było decydujące w kwestii "robić córce adenotomię czy nie". Po latach wiem, że miał rację i ciesze się z tego. Ja polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja osobiscie polecam Dr Piotrowskiego wyleczyl mnie z czestych angin moja coreczke tez, jak cos sie dzieje to dzwonie i sie umawiam bez problemu, telefon odbiera osobiscie. jest przeciwny antybiotykom.

Bardzo dobry lekarz, odbiera telefony po 21, moją córkę wyciągnął z wiecznego chorowania, trzeba mu zaufać i skrupuklatnie i cierpliwie stosować zalecone kuracje

no przecież w tych kropelkach są antybiotyki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...