Las-da się jeżdzić.

Właśnie wróciłem z lasu:Gołębiewo-Pachołek.Jest extra,trasa przetarta przez narciarzy na biegówkach.Opony miałem bez kolców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Las-da się jeżdzić.

a jaka srednia predkosc ? Mi wczoraj wyszło koło 12 km/h. tyle ze ja jezdziłem w kopnym wytyczając dziewicze szlaki :)
Zasadniczo kolce na snieg nie sa potrzebne. Aczkolwiek na lodzie już sie przydają.

A co tam prędkość!Nie wiem,bo nie używam licznika.Jakieś kilkanaście,w porywach do 20kmh.Nie o to chodzi.Ważne,żeby się trochę poruszać i łyknąć świeżego powietrza,a nie siedzieć przed TV i oglądać Kojaka.

teraz najglupsza i najbanalniejsza wycieczka do lasu to prawdziwa wyprawa :D na witominie sciezki tez przejezdne, klif tez fajny... ale co bedzie jutro to nie obiecuje, dzis ma padac i bedzie zabawnie.

jezdzilem dzis troche i po miescie i po lesie. AVG okolo 16. w sumie super sprawa :-)

Kocham narciarzy biegowych :D

Polecam trase pacholek-golebiewo, jedzie sie jak w lato. Trase karwiny-golebiewo zoltym polecam tylko wytrwalym :P Takze sopockie szlaki i oliwskie typu czarny, zolty sa "przejezdne" ale z predkoscia 10 na godzine :P
Klif w miare da rade

a w ogole pozdro dla jedynego rowerzysty jakiego spotkalem dzis w trakcie 40km :D trasa kack-karwiny kolo lesniczowki :)

asfaltówka w lesie w okolicy Reja-Gołębiewo na całej długości asfaltu jest piknie odśnieżona i można szaleć.

Spotkałem 2 rowerzystów w okolicy działek - (m.in. Wojtka (Oliwa) - godz. 10-11.

A ja teraz trenuje na szosie i jakos nikogo nie moge spotkac ani w strone Pucka, ani Wiezycy :P

kello napisał(a):

> Kocham narciarzy biegowych :D

ehhh, człowiek się tyle namęczy, ślad założy, a tu przyjadą zaraz jacyś rowerzyści i wszystko rozjeżdżą ;-P

pozdr

wop napisał(a):

> kello napisał(a):
>
> > Kocham narciarzy biegowych :D
>
> ehhh, człowiek się tyle namęczy, ślad założy, a tu przyjadą
> zaraz jacyś rowerzyści i wszystko rozjeżdżą ;-P
>
> pozdr
>
> _________________
> na pohybel odwilżom

:D:D

szkoda tylko, ze biegowki nie sa troche szersze, bo na zakretach trudno wyrobic i czasem sie z takiej pieknej drozki wypada :)

"TV i oglądać Kojaka"

Kojak leci? na którym kanale?

siedza i ogladaja tvn meteo pewnie i patrza kiedy wiosna przyjdzie :P

Nie wiem czy Kojak jeszcze jest,ale ostatnio jak oglądałem tv to leciał.To było tak gdzieś w pierwszej poł. lat 80tych.Potem przestałem oglądać,bo zrobili tylko jeden program,a na 1 leciał non stop JARUZEL.

kello napisał(a):

> siedza i ogladaja tvn meteo pewnie i patrza kiedy wiosna
> przyjdzie :P

dopiero początek zimy!

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...