Emila - opinia (1) kilka razy robiłam w tym miejscu zwykłe wydruki, czarno-białe i kolorowe.... Emila Szybko i solidnie. (1) Polecam!!! super projekty i szybka realizacja. P. Aurelia bardzo pomocna i ze... Monika Wizytówki polecam ! (1) Wizytówki zamówiłam rano a wieczorem już były gotowe . Pani Aurelka zrobiła... Izabel Marcinkowska
Pieczątka firmowa (1) Pieczątka firma z logo. Bez marudzenia, że się nie da. Na miejcu, od ręki.... MAREK Wielkie Plus!! (1) Bardzo profesjonalna drukarnia. Zamawialam duzy plakat I dlugopis z... Wereyra Polecam (1) Firma godna polecenia. Wykonanie pieczątki od momentu zamówienia trwało 10... Patrycja Grawer na Kolekcjonerskiej Zapalniczce Zippo (1) Zapalniczka nadaje się na śmieci ! Mimo dostarczenia GOTOWCA ! Projekt wraz z... Pat Polecam ! (1) Super pomocna i miła obsługa, czas realizacji bardzo krótki oraz przystępne... Natalia Przereklamowane (1) Firma przereklamowana, nie posiadają okładek na inne prace niż licencjackie,... Michał Niezadowolona - opinia (1) Obsługa nieprofesjonalna, zero zainteresowania potrzebami klienta. Jakość... Niezadowolona Super szybka realizaxja zleceń (1) Jestem bardzo zadwolona z szybkiej realizacji zleceń,miła obsługa potrafiąca... AN super firma (1) Super obsługa, klient traktowany jest najlepiej jak dotychczas mogłam sobie... Dominika Druk ulotek oraz menu (1) Obsługa doradza świetnie, czas realizacji EXPRES !:) Marek Solidna firma, godna polecenia! (1) Klient jest traktowany bardzo porządnie, zlecenie wykonane bardzo dobrze i co... Szymon Polecam (1) Szczerze polecam, korzystam regularnie, nieraz uratowali mi życie usługą "na... Waldek Szybko, konkretnie, tanio i profesjonalnie. (1) Polecam punkt. Miła obsługa, a przede wszystkie błyskawiczne wykonanie... Adam pieczątki 3 szt (1) Świetna obsługa natychmiastowa realizacja, przystępna cena - zadowolony Tomaszewski