Lato, lato..;)

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Lato, lato..;)

Jeśli chciałabyś poplażować - najchętniej w Sopocie lub Gdyni, może popływać (uwielbiam!:),a do tego jesteś fajną, zgrabną kobietką i masz ok. 25-40 lat, to śmiało pisz!:)

Mam ciemne włosy (absolutnie nie 'ciemny typ':P:D + mózg na swoim miejscu;):), niebieskie oczy, 172 cm.

PS. Twoje dziecko/dzieci (o ile masz oczywiście) nie będzie/będą żadną przeszkoda!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

plazing

Hej może już pogoda nie na plaże ale chętnie wyjdę gdzieś na miasto lub w plener jeśli coś takiego planujesz....to może coś o sobie jestem paweł z gdynii 27 latek wysoki 188 szczupły jak coś odezwij się pozdrawiam. P.s nie mam dzieci pozdrawiam gorąco
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: plazing

@pawel - jesteś fajną, zgrabną kobietką?? ;-) zdaje się, że to do nich kierowany anons ;-)

Majka, @paweł podczepił się pod założony wątek bez rejestrowania - to się nazywa pasożytnictwo ;)))

@sister - ale pisze, że nie ma dzieci, to jakby odpowiedź na ogłoszenie :-) a może się mylę ;-)

Przeczytałam jeszcze raz i faktycznie - wygląda to na odpowiedź ;)))

IP ten sam,może jeden z tych co sami sobie odpisują,żeby sobie uzmysłowić jacy są ciekawi i atrakcyjni;-)

@Art - ale, jakby chciał pokazać, jaki atrakcyjny z niego facet, to chyba powinien w odpowiedzi udawać kobietę ;-))

I dać się sobie poderwać?Albo co gorszego.On chyba nie taki pierwszy lepszy;-)