Dorota Sz. - ocena (1) Współpraca z Sebastianem to czysta przyjemność. Podczas całego procesu... Dorota Sz. Łukasz W - ocena (1) Pan Sebastian wykazał się profesjonalizmem oraz rzetelnością w trakcie całego... Łukasz W Bartłomiej - ocena (1) Pan Sebastian posiada szeroką wiedzę z zakresu ekonomii, kredytów... Bartłomiej
Andrzej - ocena (1) Rewelacja! Pan Sebastian skutecznie przeprowadził nas przez proces... Andrzej Klaudia i Andrzej - ocena (1) Bardzo polecamy pracę z Panem Sebastianem :) Pełen profesjonalizm, ogromna... Klaudia i Andrzej Aleksandra Patok - ocena (1) Pan Sebastian to złoty człowiek! Bardzo profesjonalne podejście! ️ Jesteśmy... Aleksandra Patok Grzegorz - ocena (1) Rzetelne doradztwo. Oparte na wiedzy i doświadczeniu. Grzegorz Piotr - ocena (1) Doskonała znajomość ofert, świetny kontakt, profesjonalna pomoc i szybka... Piotr Marek - ocena (1) Specjalista w temacie w 100%, jesteśmy zachwyceni. Probowalismy w 5 miejscach... Marek Tomasz - ocena (1) Na kontakt z Panem Sebastianem zdecydowałem się po przeczytaniu wielu... Tomasz Magdalena - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Magdalena Barbara S - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Podczas współpracy z Panem Sylwestrem miałam pewność,... Barbara S Marek - ocena (1) Nawiązywałem kontakt z kilkoma doradcamy kredytowymi kiedy zdecydowałem się... Marek Dariusz - opinia (1) Jeśli chodzi o pomoc i doradztwo w kwestii finansowania inwestycji to gorąco... Dariusz Tomasz L - opinia (1) Jestem zbulwersowany i zdegustowany moim doświadczeniem z firmą Masterlease.... Tomasz L Paulina i Przemek - opinia (1) Po raz drugi mieliśmy przyjemność współpracować z panem Sebastianem.... Paulina i Przemek Marek W. - opinia (1) Temat z którym przyszliśmy do Pana Sebastiana nie był standardowym kredytem... Marek W. Tomasz Kaczmarek - opinia (1) Nie mogliśmy otrzymać kredytu na zakup biura na firmę w 2 bankach.... Tomasz Kaczmarek Angelika - opinia (1) Pan Sebastian jako doradca kredytowy wyróżnia się przede wszystkim... Angelika Łukasz Badowski - opinia (1) Pana Sebastiana cechuje pełen profesjonalizm, super kontakt, wszystko zapięte... Łukasz Badowski