Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim

Opinie do artykułu: Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim.

Wspólną fotografią z Wojciechem Cejrowskim zakończył się sobotni spacer Lecha Wałęsy po Jarmarku św. Dominika. Zdjęcie trafiło na oficjalny profil facebookowy byłego prezydenta i zdążyło już wzbudzić sporo emocji wśród internautów.

Słynący z prawicowych i konserwatywnych poglądów podróżnik wiele razy, także w ostatnim czasie, zajmował ostre stanowisko w sprawach światopoglądowych, ostro komentując bieżące wydarzenia w Polsce i na świecie. Jest częstym gościem programu TVP Info ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze, że są jeszcze myślący logicznie, pamiętający i rozumiejący tamte czasy ludzie. Całkowicie się zgadzam, że Lechowi Wałęsie nic jego wielkich zasług dla Polski a pewnie i świata, nie odbierze a pomówienia ani kłamstwa na jego temat nie mogą mu zaszkodzić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kiedyś podczas sprzedaży jego książek podeszłam do niego i zapytałam o poglądy odnośnie

aborcji ,więc powiedział ,że jest zwolennikiem całkowitego zakazu aborcji , więc jestem ciekawa ile przeznacza pieniędzy ze swojego majątku na chociaż jeden dom dziecka ,pewnie zero. ,bo jest pazerną kutwą . Z Ceraty taki katolik jak ze mnie Chopin ., Jak się Wam urodzi niepełnosprawne , potwornie cierpiące dziecko to pamiętajcie ,że Cerata tak chce ,bo jest egoistą i d*polizajem kleru.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 15

Wystarczy się zainteresować i poczytać niezależne źródła. Nie wystarczy czytać Michnika, zakowskiego czy lisa. Ci ludzie są przesiąknięci nienawiścią do wszystkiego co polskie. Nie liczą się z nikim i niczym ,najważniejsze są prywatne interesy.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 17

Prawda. Tylko ten zapaszek....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam dowody slowa ojca i jego kolegow ktorzy tam byli.....
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

nie polecam

Moze chcial go powachac. Ci co wachali mowia ze juz drugi raz nie dadza rady.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

zdrajca okraglego stolu...

zaprzedal idee Solidarnosci i wybral wspolprace komuchami i bolszewikami...
zbratal sie katami narodu min : jaruzel kiszczak
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 13

Jeżeli Wałęsa podszedł i

Zagaił rozmowę to w porządku.Jeżeli podszedł i postał tylko jak kołek to bez sensu.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

z tego co się oreientuję

to Beatka miała problemy z dochowaniem wierności. Bo to ognista kobieta była - wbrew pozorom.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 10

Fdańskie oszołomy...

...spacerowicze fotografują się z konfidentem!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak spotkał się twarzą w twarz to podkulił kitę pisowki troll.

Tacy są właśnie pisowcy tchórze i cykory.
Ze Smoleńska Antek awiator tak wiał że mało co nóg nie połamał zamiast lecieć ratować tych co jak twierdzi przeżyli.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

A co?Miał Bolesława zjechać na środku ulicy?

Myślenie nie boli
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 9

Niestety nie jesteś obiektywny tylko jesteś wrogiem Wałęsy

,a tak naprawdę nic o nim nie wiesz ,mieszkałam przy Stoczni Gdańskiej podczas tych najważniejszych wydarzeń, papiery mówią ,ze donosił więc ja tego nie neguję ,ale potem swoją dzielną postawą wszystko to zrekompensował , miał kupę dzieci , a narażał swoje życie mnóstwo razy ,bo Zomo to była banda prostaków i zawsze mogła kula paść . Trzeba tam było być nie tylko się wymądrzać.Pamiętam najgrożniejszy moment w Stoczni Gdańskiej gdzie wszyscy uciekli i został w niej sam Wałęsa z młodymi ludzmi ,którzy nie zdawali sobie sprawy z faktu ,że mogą być zabici, pamiętam jak kolejka elektryczna się zatrzymała specjalnie i wyszli z niej płaczący ludzie ,patrzący w stronę stoczni. Cejrowski dobre książki pisze niech przy nich zostanie ,a nie wpieprza się w politykę i miesza ,mało my Polacy jesteśmy skłóceni ?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 26

A na co się powoływać, film fałszywy, zdjęcia fałszywe, wywiady fałszywe?

Co ma Wałęsa przyjść do ciebie i ci powiedzieć prosto w twarz?
Śmieszny jestes.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 7

bo komuniści to zło ? tak jak kierowcy w bmw ! Prawda jest taka że za wszystkim stoi człowiek - za demokracją , monarchią , komunizmem.... cwaniacy, złodzieje potrafią obrzydzić demokrację , zwyrodnialcy monarchię, a idioci komunizm. Każdy system były dobry jeżeli na czele staliby mądrzy empatyczni ludzie (dawniej plemiona wybierały wodza, radę starszych itd itp , ale zawsze wybierali jednostki najwybitniejsze spośród siebie , dziś zmieniają się systemy, a my kogo wybieramy do rządzenia nami ? ciągle kretynów !! )
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19

Nowy pirat.

O widzę że mamy nowego pirata zaczepiajacego ludzi... Bolek kapusta.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 11

lol

POpierasz tylko kultura-dziwna twa kultura! Dla mnie Cejrowski jest spoko!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11

LPC Walensa

znaczy Lech Porky Club Walensa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można go lubić lub nie, oskarżać albo wychwalać,

ale programy ma dobre, to trzeba przyznać.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 12