Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim

Opinie do artykułu: Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim.

Wspólną fotografią z Wojciechem Cejrowskim zakończył się sobotni spacer Lecha Wałęsy po Jarmarku św. Dominika. Zdjęcie trafiło na oficjalny profil facebookowy byłego prezydenta i zdążyło już wzbudzić sporo emocji wśród internautów.

Słynący z prawicowych i konserwatywnych poglądów podróżnik wiele razy, także w ostatnim czasie, zajmował ostre stanowisko w sprawach światopoglądowych, ostro komentując bieżące wydarzenia w Polsce i na świecie. Jest częstym gościem programu TVP Info ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno zapraszal nawet komunistycznego prokuratora Piotrowicza ktoremu nikt uczciwy nie podaje reki
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jakby Bolo kupił książkę i przeczytał to lepiej by mu to zrobiło niż te jego kompromitującee wpisy na fejsie

Oczywiście o ile umie czytać bo podpisywał takie kwity w SB, że tylko analfabetyzm mógłby być usprawiedliwieniem tych podpisów. A nawet jeśli umie to jeszcze pytanie czy coś by zrozumiał z tych książek.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

dokładnie i mieszkali w lepiankach, chodzili w abibasach i w łacach od vesrace !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie mierz swoją miarą .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Respekt i szacunek dla Bolka!!!!

Bez niego byście do dziś marzyli o smartphonach itd.....
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21

Prosba

Mysle ze wiecej osob podchodziloby do tego stoiska gdyby nie ten smrodek nie do zniesienia. Nie sugeruje oczywiscie całkowitego braku higieny ale moze dobrze zmienic te znana z programow kolorowa koszule. Kolega zrezygnowal z kupna ksiazki bo mowil ze taki ogien.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

aaaa... czyli prawdę mówi ten, który ma takie poglądy jak ty?

To ciekawa definicja prawdy.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dlaczego Lech Kaczyński NIGDY nie byl aresztowany a Jarosław nawet internowany przez KOMUNE
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

i zbrodniarzom też, w końcu odważyli się, viper to zrobił.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

system wyzysku kastracja duszy fałszywy buk 10 któremu służysz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Gdansku nie ma starowki ! Jest stare I glowne miasto

!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

mój dziadyga też tam był
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Manipulacja kolejna Trójmiasta

Wstyd !
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5

chciałaś błysnąć ale się spierdziałaś,
tu miałobyć ci*lreck .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

moja babcia też była w ,,remontówce,, podczas strajków

i opowiadała mi że stocznia gdańska sie dogadała i zakończyła strajk ,to kazali zamknąć bramy od sprzedajnej stoczni i remontówka dalej strajkowała, jeździła również po jedzenie i papierosy dla strajkujących stoczniowców, pilnowali by przez most nikt nie powołany nie wchodził ,w stołówce czasem było trzeba pomóc albo przy powielaniu ulotek. Opowiadała że morale załogi były ogólnie dobre, tyle źli na tych ze stoczni gdańskiej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

boleck

nawija makaron na uszy
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cejrowski nie wypowiada się w ten sposób od wczoraj. Mi jego poglądy nie pasuja ale "strona podróżnica" jest ok

dlatego interesuje mnie tylko to co mi pasuje. Proste i konkretne. Natomiast nawet gdy poglądy WC są nie do przyjęcia dla wielu, to należy mu oddać, że nie jest chorągiewką, twardo przy swoim. A że dodatkowo potrafi na swojej pasji robić kasę tylko przyklasnąć
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 9