Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim

Opinie do artykułu: Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim.

Wspólną fotografią z Wojciechem Cejrowskim zakończył się sobotni spacer Lecha Wałęsy po Jarmarku św. Dominika. Zdjęcie trafiło na oficjalny profil facebookowy byłego prezydenta i zdążyło już wzbudzić sporo emocji wśród internautów.

Słynący z prawicowych i konserwatywnych poglądów podróżnik wiele razy, także w ostatnim czasie, zajmował ostre stanowisko w sprawach światopoglądowych, ostro komentując bieżące wydarzenia w Polsce i na świecie. Jest częstym gościem programu TVP Info ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to prawda, że LW też miał podobno zaspać 13-go grudnia?
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 15

ale przyjął nigeryjskie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie ważne czy rozwodnik, ważne że dobry zawodnik, w klocki te
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Są takie dni w których człowiek nie myśli" Lepiej nie Wałęsa napisze o tych dniach w których myśli, będzie krócej.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 8

Np. O prawie do posiadania broni. Mówi samą prawdę.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 17

Jesteś lemingiem Gazety Polskiej dla którego funkcjonariusz SB do którego OBOWIĄZKOW SŁUŻBOWYCH należało kłamanie, tworzenie fałszywek i oczernianie działaczy opozycji demokratycznej stał się wyrocznią i krynicą prawdy. Jest to przerażający i w pewnym sensie pośmiertny( choć nie do końca!) triumf SB. Swego czasu na bloogu Lecha Wałęsy dostępne były dokumenty SB z jego teczki, w których były wytyczne / zalecenia jak skompromitować Wałęsę. Zalecano aby dotrzeć w otoczenie państwa Gwiazdów, Wyszkowskiego, śp Walentynowicz i Macierewicza i oskarżać Wałęsę o przywłaszczenie przez niego pieniędzy na Solidarność, że SB pomogło mu w otrzymaniu mieszkania i wiele innych rzeczy których już dokładnie nie pamiętam a nie chcę zmyślać. Porażająca " lektura" z pieczątkami i podpisami SBków i co najfajniejsze to były te same bzdury, które od lat ludzie z kręgu braci mniejszych wygadują na Wałęsę. Widzisz może SB była tak łaskawa w stosunku do Macierewicza i reszty typu Gwiazda, Wyszkowski czy Walentynowicz bo byli im potrzebni do skompromitowania " góry" Solidarności.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

dlatego to nie ty tam jesteś, tylko w przerwie na mycie garów dyrdymały wypisujesz,
słabe nerwy, kup se nerwosol
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

wojteck mówi jak jest
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 8

Fakt. Wielki SZACUN dla Pana Prezydenta. Mnie by szlag trafił na tego PiSowskiego oszołoma.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16

Racja.Oglupia narod bo tepy narod,owladniety mania tv latwo sterowac i wplywac na jego zycie.Ludzie daja sie rabac ostro w banie nie zdajac sobie sprawy z calej sytulacji.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mam dowody

Na youtube masz całe nagranie dotyczące nocnej zmiany. To nie znaczy, że jak nie jestem za antypolską partią PO, to że muszę być za PISem. Ale twój malutki umysł tego nie ogarnia.
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 34

Prowokacja nie udała się...
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5

Lubiłem kiedys cejrowskiego ( z małej litery).

Ale okazał się katohomofobem, prymitywnym szowinistą, człowiekiem kłamiącym w żywe oczy.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 47

z gazrurki co najmniej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co miał mu z bańki strzelić? To jest kulturalny człowiek na poziomie, a nie obywatel RP.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wałęsa elektronik - żeby nim być to trzeba mieć głowę a Wałęsa był zwykłym elektrykiem śrubokrętem o wiadomym wykształceniu
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wam się w głowie nie może pomieścić, ze ktoś może mieć inne poglądy niż wy, niż cala
PiSowska tłuszcza, umieć je wyartykułować w logiczny i spójny sposób i jeszcze, w przeciwienstwie do was, robić to nie za pieniądze ale z miłości do Polski, do Ojczyzny. Może jest tak dlatego, ze dla was takie słowa jak Patriotyzm, Demokracja nie są nawet terminami ze słownika, one dla was po prostu nic nie znaczą. Nie mam do was żalu, tak was wychowano. Chłopi pańszczyźniani tez poległym powstańcom ściągali buty…
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 19