Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim

Opinie do artykułu: Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim.

Wspólną fotografią z Wojciechem Cejrowskim zakończył się sobotni spacer Lecha Wałęsy po Jarmarku św. Dominika. Zdjęcie trafiło na oficjalny profil facebookowy byłego prezydenta i zdążyło już wzbudzić sporo emocji wśród internautów.

Słynący z prawicowych i konserwatywnych poglądów podróżnik wiele razy, także w ostatnim czasie, zajmował ostre stanowisko w sprawach światopoglądowych, ostro komentując bieżące wydarzenia w Polsce i na świecie. Jest częstym gościem programu TVP Info ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy ma swoje poglądy i swoje zdanie. Nie od dzis wiadomo że Pan Wojciech ma pogdlądy mocno prawicowe i ze jest bardzo religijny. Można sie z nim nie zgadzać, można go nie lubić za te poglądy, ale jest to jeden z inteligentniejszych osób, które wypowiadają sie w naszych mediach. Redaktorzy TVN już boją sie go zapraszać studia, bo nie potrafią merytorycznie z nim dyskutować, a przy okazji mówi to co myśli, a nie to co powinno sie mówić.
popieram tę opinię 88 nie zgadzam się z tą opinią 44

Mówiąc o tym, że zgwalcone kobiety powinny rodzic dzieci też ma rację?!? Zastanów się co ty piszesz.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 26

Masz jakieś dowody?

Czy tylko bezmyślnie powtarzasz to, co wciska ci telewizja?
popieram tę opinię 105 nie zgadzam się z tą opinią 115

Niestety, nie powinien mieć wstępu do Gdańska
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 80

Cejrowski co roku jest w tym samym miejscu...
popieram tę opinię 222 nie zgadzam się z tą opinią 14

A moze to fotomontaz?

No ladnie, spotkali sie i co? Wc nieprzygotowany totez zmieszany. A moze bal ze lechu go zbije, komboy sie boi elektronika. No zobaczymy co madrzy ludzie ponizej napisza. Spokojnej niedzieli. Moze pojde zobaczyc wojtka
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 118

Kiedyś lubiłam oglądać programy Pana Cejrowskiego, ale po jego wypowiedziach straciłam do niego szacunek. Niestety, ale dobre wychowanie nie pozwala mi napisać tutaj co o nim myślę.
popieram tę opinię 449 nie zgadzam się z tą opinią 535

Niestety

Cejrowski ma rację, Lechu wielokrotnie oszukał Polaków.
popieram tę opinię 679 nie zgadzam się z tą opinią 379