Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim

Opinie do artykułu: Lech Wałęsa na jednym zdjęciu z Wojciechem Cejrowskim.

Wspólną fotografią z Wojciechem Cejrowskim zakończył się sobotni spacer Lecha Wałęsy po Jarmarku św. Dominika. Zdjęcie trafiło na oficjalny profil facebookowy byłego prezydenta i zdążyło już wzbudzić sporo emocji wśród internautów.

Słynący z prawicowych i konserwatywnych poglądów podróżnik wiele razy, także w ostatnim czasie, zajmował ostre stanowisko w sprawach światopoglądowych, ostro komentując bieżące wydarzenia w Polsce i na świecie. Jest częstym gościem programu TVP Info ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

był już taki

Stan Tymiński
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No to juz

Zapraszam na spotkanie w zastępstwie Wałęsy. A Cejrowski niech nie będzie taki do przodu bo za PRL dobrze się żyło mu przy ojcu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Panie Walesa nie fotografuj sie z Cejrowskim psuje Pan swoja reputacje Cejrowski jest beznadziejny!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20

Super , co tam robiłeś ?

Ja spotkałem p.Cejrowskiego w Starogardzie . Super gościu , nazywa rzeczy po imieniu.
no i bilet tańszy niż do Urugwaju :}
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

No to wzrosly notowania Cejrowskiego w rezimowej telewizorni z ta gupia mina ale ubaw.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Pisz proszę w własnym imieniu

Co Ty wiesz co myślą inni ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

oczywiście że nie byłem

ale to Wałęsa polazł do Cejrowskiego a nie odwrotnie
i gdyby doszło tam do jakiejkolwiek konwersacji pomiędzy tymi Panami to "demokratyczne" media po odpowiednim montażu piały by o tym na całą Polskę, to że nie wiemy do czego tam słownie doszło świadczy tylko o tym że :
1) Cejrowski zignorował Wałęsę
2) Wynik konwersacji nie był po myśli "demokratycznych" mediów i dlatego cich o tym i ostały tylko zdjęcia i pianie nad tym jaką to Pan Wałęsa pokazał klasę

Ps. Chciał bym dodać że daleko mi i to delikatnie mówiąc do poglądów i punktu widzenia rzeczywistości które reprezentuje Pan Cejrowski co jednak nie zaciemnia mi ogólnego obrazu który to jest taki że bardzo delikatnie ujmując góruje on pod względem intelektualnym, moralnym a nawet pomimo swego ocierającego się o chamstwo stylu bycia kulturalnym nad naszym Noblisą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie byłeś tam przy tym stoisku i po co kłamiesz ,że poszedł się awanturować

nienawidzę intrygantów a ty nim jesteś
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

cejrowski przeczytał parę książek ale jest chamem ,wcale nie katolikiem

tylko d*polizajem kleru
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A, co ty na to ,że mały był Hitler, Stalin, Goebels, Mao, Napoleon, Mussolini , Putin i twój guru

Kaczor , my nie wielbimy Wałęsy, przestań nam wciskać farmazony , nie żyłeś w tamtych czasach ,nie widziałeś tego , nie przeżyłeś więc się nie mądrzyj ,.tylko leć ucałować łapę swojego guru i boga Rydzyka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

nie zalapales czego tyczy sie koment?

Bolek vs Cejrowski a nie jakieś aborcje. Dzizas, czy wy ludzie nie kumacie tekstu który komentujecie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

I co Pisuary jak w miesięcznicach wędruje konfident SB pan aktor od Faraona

to jakoś wam nie przeszkadza co, konfidenci są w kązdej partii ,a wam się biedni wydaje ,że wszędzie są tylko nie w Pisie ,otóż kochanieńcy jesteście w błędzie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12

ja bym nie zrobił sobie foty z żadnym z nich

ważą tyle samo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

elita 3 srypy

bolek kapuś, kwas pijak, bul analfabeta. I ta proniemiecka poppartia chce żeby było tak jak było. To był świat dla matołków.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Cejrowski ? To ten który wyrzekł się polskiego obywatelstwa i przyjął ekwadorskie....

....żeby nie płacić podatków, a mieszka w USA ? I takie wielkie halo odnośnie tego szmondaka?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

Twoj prezydent

nie moj nie milionów nie ogłupionych Polaków !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0