Lek.med. Urszula Kak- Lenarczyk

Temat dostępny też na forum: Chwarzno - Wiczlino
Witam,
Bardzo proszę o opinie na temat lekarza wyżej wymienionego, ponieważ przegladam, czytam i nic w temacie nie ma... Szukam współpracujacego lekarza, który jest rzeczowy, miły i nie ignoruje pacjenta w Clinice Medice na Sokółce. Może ktos z Was ma jakieś doświadczenia i chętnie się podzieli. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Lek.med. Urszula Kak- Lenarczyk

Uśmiechnięta i miła, szczegółowy wywiad i badanie, pierwszy raz miałam wizytę w POZ trwającą 25 minut :)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki :-) a słyszałaś coś o innych lekarzach z tamtej przychodni? Głównie o pediatrach i internistach? W ramach przestrogi albo polecenia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super lekarz dobry diagnosta szczegółowy wywiad
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak słów... Po spóźnieniu na wizytę z powodu innych bardzo ważnych badań powiedziała, że nie przyjmie bo jest już po pracy i "ona nie jest od wypisywania skierowań bo jej za to nie płacą"
a podczas wizyt tylko wklepywała dane do komputera nie wykazując żadnego zainteresowania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 27

W jednym masz rację... szkoda słów. Twoich. Dobry przykład jak się ośmieszyć jednym postem.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bzdety.Konkretny lekarz.Dobrze że na takiego trafiłem bo uporem ,wnikliwością i kunsztem lekarskim doprowadziła moje zdrowie do stanu "używalności" za co serdecznie dziękuję.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo kompetentna i sympatyczna. Ja korzystam i jestem zadowolona.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Potwierdzam, tylko dr Lenarczyk. Miła, kompetentna i cierpliwa. Leczy wszystkie dorosłe pokolenia w naszej rodzinie. W czasach COVID-19 nie chowa się za biurkiem, oblegana, dostać się trudno, ale warto.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo, bardzo dobry lekarz.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja ją nazywam dr House Patrzy na pacjenta holistycznie, sprawdza czy leczenie jednego nie spowoduje pogorszenia w innym miejscu. Bardzo rzeczowa i konkretna a przy tym empatyczna. Z całego serca polecam!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...