Lekarz Reumatolog

Witam, poszukuję dobrego reumatologa prywatnie, ale mającego również kontrakt z NFZ najlepiej na terenie Gdańska. Z góry dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znam z Poznania dobrego ortopedę ale to Ci nie pomoże pewnie ... opowiem chociaż jak było u mnie abyś odrazu nie szedł w agresywne leki tylko szukał na początek metod naturalnych ... nie bede pisać dlaczego bo pewnie to wiesz
U mnie było, najpierw ból w stawach, później doszło strzelanie, kilku roumatologów, wynik roumatoidalny OK, tabletki i zastrzyki przeciwzapalne, podejrzenie łuszczycowego zapalenia stawów wkroczył Metotab, Depomedrol i zastrzyki, coraz większe dawki leków reakcji zero, załamany szukałem pomocy w medycynie naturalnej leki diety (od diety optymalnej która w sumie mi jeszcze bardziej zaszkodziła), po przeczytaniu wielu artykułów to co mi pomogło (nie mówię że każdemu pomoże, jeżeli stawy są już zniszczone ze zmianami i zwyrodnieniami tego już nic nie cofnie) ale chorobę można opanować,a na każdego działa co innego) trafiłem na dobrego ortopedę z Poznania doktora Wojciecha Ratajczaka przyjmuje na ul.Grunwaldzkiej zalecił mi stosowanie olejków CBD a dokładnie olej CBD 5 % decarboxylated , MSM i maść konopna Themrolka extra kupiłem w aptece konopnej w Poznaniu Konopna Farmacja podejrzewam że można zamówić z ich strony https://konopiafarmacja.pl/ także na chwilę obecną ten zestaw spisuje się rewelacyjnie. wcześniej byłem tylko na tabletkach przeciwbólowych a teraz wystarczy mi tylko jedna dziennie

Mam podejrzenie ZZSK i niestety wizyta u reumatologa jest dla mnie priorytetem obecnie, ale dziękuję za pomoc. 6 lat temu zostałam źle zdiagnozowana i dziś ledwo chodzę, tabletki przeciwbólowe to niemal codzienność stąd na pewno sprawdzę Pana poradę.

thermolka extra jest naprawdę bardzo dobra to też mogę polecić ! stosowałam przy rwie kuszowej

Bardzo fizjoterapeutyczna oraz
delikatna rehabilitacja
medyczna w #rfp Gdańsk i Sopot.

Inne tematy z forum

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...