Lekarz chorób zakaźnych

Dzień dobry,

Zna ktoś jakiegoś godnego polecenia lekarza o wyzej wymienionej specjalizacji. W NFZ terminy Gdynia 12.2018r. Rumia podobno już 04.2018r. Także siłą rzeczy mam na myśli leczenie prywatne. Zarejestrowałem się wstępnie do dr. Leszka Mayera, ale mam wątpliwości, czy mnie Pani w rejestracji dobrze zrozumiała, bo z tego co widzę on jest specjalistą od chorób tropikalnych. Ja mam bolerioze.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj

Polecam Ci dr n.med. Maria Hlebowicz.Pani Doktor jest kompetentna dobrze doradzi i wysłucha pacjenta także polecam. Ja na wizyty jeżdżę do Lifemedici w Gdańsku ale pewnie przyjmuje gdzieś jeszcze.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy boreliozie unikaj zakaźnikow!! Poczytaj, jest milion wątków na ten temat. Jak chcesz iść prywatnie idź do centrum św. Łukasza na narwickiej w Gdańsku. Jest to klinika specjalizująca się s boreliozie, ja się tam leczę, po leczeniu u kilku „zakaźników
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dr Majdyłło i centrum Św Łukasza w Gdańsku Nowy Port jak powyżej. Naprawdę dobry lekarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko on już nie przyjmuje nowych pacjentów, przynajmniej było tak kilka miesięcy temu, jak ja zaczynałam się tam leczyć. Niby wszyscy tam są dobrzy, leczą tymi samymi metodami i konsultują wszystko z dr. Majdyllo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Boreliozę leczy się na oddziale zakaźnym.... po co ludziom bzdury wypisujecie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani dr Hlebowicz widocznie występuje w dwóch osobach, bo ja chodzę do Niej na NFZ i niestety widzę ze ma problemy z wysłuchaniem pacjęta , traktuje z góry i oczywiscie wyklucza chorobe. MYSLAŁAM ZE TYLKO MNIE TAK TRAKTUJE ALE PO ROZMOWACH Z PACJĘTAMI POTWIERDZA SIE JEJ SPOSÓB BYCIA . ALE CO NAJWAŻNIEJSZE TO TO ZE NIE JEST POMOCNA ,TZN NIE INTERESUJE JAABY DAĆ NA JAKŚ RECHABILITACJĘ LUB INNE BADANIA . ZRESZTĄ NIE MAM SIŁ O NIEJ PISAĆ , BO ZLE SIĘ CZUJE . MAM POZYTYWNY WYNIK WEST BLOT I ZOSTAŁAM POINFORMOWANA ZE JESTEM ZDROWA.....OK NIECH TAK BEDZIE ????

a

Re: Lekarz chorób zakaźnych

Sprawdź w enelmedzie , mój brat tam się leczył i był zadowolony. Nie pamietam teraz konkretnego nazwiska, ale pamietam, ze chodził do kilku i był zawsze zadowolony.

Re: Lekarz chorób zakaźnych

Tylko odradzam poradnie leczenia boreliozy w medivoverze. Zadowolona, ze taka poradnia istnieje poszłam z wielkim rumieniem po kleszczy a pan doktor (jest tam jedyny - Marcin chyba) stwierdził „ ooo, ma pani ta słynna chotobę internetową”. Omijać szerokim łukiem!!!!! Nie marnować nawet czasu na niego!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...