W 4 stronach jadam sporadycznie od kilku lat, jednak mam wrażenie że jakość obsługi i potraw się pogorszyła. Zmiany w menu na plus, wprowadzenie zdrowych potraw i burgerów super, jednak z realizacją już gorzej. Ostatnio wybraliśmy się tam ze znajomymi na obiad, ja zamówiłam kurczaka ze szpinakiem, mąż burgera, znajomi danie dnia. O ile znajomi byli zadowoleni bo za 15 zł naprawdę się najedli, to ja i mąż nie do końca. Burger był duży ale trochę niedoprawiony i bardzo tłusty a mój kurczak suchy, smakował spalenizną i zdziwił mnie brak jakichkolwiek warzyw (chociażby jako dekoracja). Wiem, że to danie dietetyczne ale porcja wyglądała dość mizernie. Sprzedawanie surówek osobno przy cenie 14 zł za kawałek kurczaka i filiżankę ryżu wydaje mi się mało trafionym posunięciem (szczególnie, że każde zdrowe danie powinno zawierać porcję warzyw lub owoców). Mam też zastrzeżenie do kelnerki. Była miła do czasu gdy poprosiliśmy o możliwość podziału rachunku. Odpowiedziała bardzo opryskliwie, że nie będzie się bawić w liczenie i mamy to załatwić między sobą. Nasz błąd, ale można było odpowiedzieć grzeczniej.