Lemon

Temat dostępny też na forum: Lemon
wstęp gratis, obowiązuje selekcja.Zespół LEMON to Nowy Projekt Trójmiejskich Artystów osadzony w dobrych gitarowych brzmieniach. Lekko alternatywne podejście, melodyjne kompozycje i autentyczność przekazu obiecują pełen energii show który czuć na koncertach.Zespół powstał w 2006 roku w Sopocie, tworzą go Tomasz Syguda - wokal, Marek Kaczerzewski - gitara, Paweł Zagórski - bas, Krystian Kwaśny ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Chciałem zuważyć, że muzyka zespołu Lemon jest wspaniała. To nie prawda, że grają tylko covery. Mają też kilka własnych utworów, w których wspaniale uwypuklone są partie gitary basowej, wirtuozersko zagrane przez Pawła Zagórskiego. Szkoda, że inni wbijają im szpilki, to nie ludzie, to wilki...

A lasy wiecznie szumiały...

A lasy wiecznie szumiały...

A moja młodsza siostra chętnie umówi się z ich basistą! :)

Selekcja -> czytaj: Emo nie wchodzą :P

Super!!! Powodzenia chłopaki :)

Szkoda że nie mogę zobaczyć Was na żywo, no nic powodzenia ;]
Trzymam kciuki !!

kuzynka

uuuuuuuuuuu kuzyn nie zobacze cieeeeeeeeeeee uuuuuuuuuu

No proszę:)

Mareczku,czemu sie nie pochwaliłes,że od jesieni dajesz czadu w Trójmiescie?No,to ja liczę,że mnie zabierzesz na jakis koncert;) To wszystko pewnie dzieki gitarce,zakładam się,że ona Ci przynosi szczęscie...Buziak;*

;)

Mam nadzieje, że Wokaliście będzie się dobrze śpiewało.
W Perkusiste nie śmiem nawet wątpić :) Na pewno będzie good :)
Nowy Gitarzysta rewelacyjnie porusza sie na scenie! Profeska :)

Pozdrawiam.

byłam na ich próbach, znam osobiście, są rewelacyjni

Chcę powiedzieć, że obudziliście mnie!!! Liczę na to, że koncert będzie równie dobry jak to co do tej pory słyszałam :)

obecnie najlepsza ekipa w trójmieście :)

Cześć Krystian

Zaprasam na nasz koncert 08.02.2008. o 21.oo w Sopocie. Były Enzym, obecnie Kon-tiki. Gramy klimaty Chylińskiej. Może wkrótce zagramy gdzies razem. Kapelka VIERNA. ---- Wojtek---- gitarzysta.... ;-)
Pozdrawiam i życzę szybkiego awansu na czołowki list przebojów. Nara...

Polecam, choć nigdy nie słyszałam koncertu... na płycie brzmi fajnie... Alle zawsze co koncert to koncert...

Polecam, choć nigdy nie słyszałam koncertu... na płycie brzmi fajnie... Alle zawsze co koncert to koncert...

:)

Pozdrowienia dla Krystianka i całego zespołu....

DIESEL

www.myspace.com/dieselpoland. Pozdro od trójmiejskiego zespołu DIESEL Życzymy powodzenia!!!

Na koncercie brzmi lepiej niż na płycie - spoko - możecie bez strachu :) Na żywo chłopaki też dają radę :)

a ile opinii...:)uuu ciekawe kto to?:)

BOMBA!!!

Chlopaki tylko tak dalej!!!!Pozdrawiam!!Fanka:-)

noooo ... ile ciekawych i prawdziwych opinii, chyba przyjde ;) ;) :)

Podoba mi sie autokreacja w stylu:
GRAMY KLIMATY CHYLIŃSKIEJ ...

Jeżeli to żart, to bardzo udany ... cha, cha, cha ...

No i wokal, jak przystalo na rockmana ma na focie przeciwsloneczne okulary ... hehehehehehe ....

KEEP ON ROCKIN ...

Masz jakieś kompleksy, czy też nosisz ciemne okulary ... ?

Nie wiem, czy wiesz, ale debilizm to choroba. wiec chyba raczej powinienes mi współczuć ... może jakieś kwiaty ?

... hehehehehehe ...

Zniakajace posty

I post prysł ... hehehehehe ....

No cóż,
pewnie we wtorek i tak będzie MOSH !

Z niecierpliwoscia czekam na wasz jutrzejszy pokaz!!!!Buzka:-)

...

bosze ....

Bio

Takiej miałkiej paplaniny juz dawno nie czytalem:

> Zespół LEMON to Nowy Projekt Trójmiejskich Artystów

... jakich muzyków ? Ktoś gdzies z nich grał wcześniej, czy to jakis odłam MASONÓW .... hehehehe loża: "Nowy Projekt Trójmiejskich Artystów"

> sadzony w dobrych gitarowych brzmieniach.

Co to są DOBRE GITAROWE BRZMINENIA ? A Czy są NIEDOBRE GITAROWE BRZMIENIA ? :)

I najlepsze:

> Lekko alternatywne podejście, melodyjne kompozycje i
> autentyczność przekazu obiecują pełen energii show
> który czuć na koncertach.

Co to jest lekko alternatywne podejście ? alternatywne do czego ? Chylińskiej ?

Wybacz, ale to czy ktos jest autentyczny czy nie stwierdzi sama publicznosc, a nie Wasz PR'owiec. Poza tym jak można czuć "show" ? Może chodziło Wam o energię, którą czuć na koncertach. Z powyższego zdania to niestety nie wynika.

No koniec pastwienia. Mam nadziej,że jutro w ogóle cos będzie czuć wszak selekcja obowiązuje ...

od kilku dni obserwuję tą stronę i nie rozumiem tej niechęci do tego zespołu (Mano). Co Oni Tobie zrobili, że ich tak "opluwasz".
Przykre że na świecie dalej chodzą takie gnidy i zatruwają innym spokój..

Do Adam

No pewnie za to Ty jesteś ich WYZNAWCA. Bedziesz dzis w PAPRYCE ? ... hehehehehe ...

Nie nic zupelnie nic mi nie zrobili. Ja lubie po prostu krytykować i to wszystko. Jeżeli ktoś mi daje do tego powód i snobuje się na artyste, to wybacz, ale takie mam prawo.

Nie masz nic do powiedzenia, poza mowieniem o mnie GNIDA, to lepiej daruj sobie i idz posilowac sie z rownymi sobie ...

Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi

HeJ Mano. Oczywiście - masz prawo do krytyki i nawet co do niektórych spraw oprócz tego prawa masz także rację... Profesjonaliści, co dotyczy także artystów z zespołu LEMON (A TAK ARTYSTÓW- wbrew temu co sądzisz, ale ja mam prawo sądzić inaczej) powinni przykładac wagę także do spraw, które z pozoru wydaja im sie mało istotne. Panowie- zróbcie korekte stylistyczną teksu zanim umieścicie to na stronie a unikniecie " obciachu"... Co do "klimatów chylińskiej" to nie autokreacja. Ktoś po prostu gra sobie w tych klimatach i bynajmniej nie jest to LEMON... Zanim Mano poddasz coś swojej wnikliwej krytyce wczytaj się uważnie w sens tego co zamierzasz skrytykować... Przekaz jest zupełnie inny...Obrażliwych tekstów nawet nie zamierzam komentować. A za GNIDĘ od ADAMA należą ci sie przeprosiny...

Wybieram sie na kocenrt do PAPRYKI i niech MANO tez wpadnie to zweryfikujemy nasze opinie. W każdym razie zaproszenia w prasie byly zachęcające... Zespolowi życze powodzenia

Opinie

No i w koncu jakas rozsadna opinia a nie GNIDA albo DEBIL :) Ludzie, poszerzajcie swój słownik także o inne sformulowania i przede wszystkim dyskutujcie.

B = Dzieki :)

Faktycznie: kiks po mojej stronie co do autokreacji na Chylinska :) wiec przepraszam zespol LEMON, a obsmiewam zespoł VIERNA ... :)

Do PAPRYKI nie wpadne. Szkoda czasu.
To czego posluchalem na stronie mi wystarczy. A zapowiedzi w prasie byly ciekawe bo dziennikarze z reguly przepisuja teksty PR'owe :)

żenua.

Super kapela.

Świetna muza, tak trzymać.

Cha, cha, cha ...
... i znów się zaczęło ...

onaM

Najwiekszą beke mam z goscia pt. Mano...... Frustraci są wszędzie......

BEKA

Widocznie masz jakieś POWAŻNE PROBLEMY

... hehehehehe ....

albo zwyczajnie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Zreszta Twoja rzecz ... wbij jeszcze kilka postów "LEMON :)" i daj juz spokój ...

manos palantos

zauważyłem, że ten szajbus o nicku mano, wciska się nie tylko na ten portal i krytykuje wszystko co tylko można....
Prawdopodobnie nie ma co ze sobą robić i w przerwach między walniem gruchy dopierdziela innym.
Znajdź sobie człowieku jakieś bardziej sensowne TWÓRCZE i KREATYWNE zajęcie, a nie zaśmiecaj innych swoimi debilizmami.
Masz prawdopodobnie mnóstwo kompleksów i w ten sposób próbujesz zwrócić na siebie uwagę.
I udaje się to Tobie, ale jak dotychczas nie zaskakujesz nikogo niczym mądrym i sensownym.
Wymyśl coś takiego, albo rzeczywiście skup się już tylko nad WALENIEM GRUCHY!!!!!!!!!!!!

Znikający POST

No BRAWO !

Jesteś skuteczny, moj wcześniejszy POST zniknął, ale to i tak nie pomoże im zrobić kariery ....

LEMON brakuje po prostu rzeczy najważniejszej:
TALENTU !

I nic nie pomogą tutaj, ani moje ani Twoje wypociny ...

Do PIACHU !
Koniec Tematu :)

Koniec ?

Podobno się rozwiązali ?
Co za pech !

Czekam na nowy rewolucyjny LANSERSKI projekt ..

Mano...jesteś niezastąpiony....zespół fajny i fajnie brzmi. Życzę powodzenia Panom Cytrynowym. Manuś, nie rozpraszaj swojej życiowej energii na kawałeczki, bo się nie pozbierasz w końcu ;)

Inne tematy z forum

Zbrodnie z miłości - w świetle psychologii i nauk penalnych (3 odpowiedzi)

14 lutego 2026 roku o godz. 9.00 w Filii Akademii Finansów i Biznesu Vistula w Gdańsku (ul....

Polska - Holandia (4 odpowiedzi)

Po historycznym awansie na mistrzostwa Europy reprezentacja Polski kobiet obiera kolejny cel -...

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2026 (47 odpowiedzi)

34. Finał WOŚP odbędzie się 25 stycznia 2026 roku, ponownie gromadząc wolontariuszy i darczyńców...