Kilka miesięcy temu w moje ręce "wpadła" ulotka z ofertą Firmy. Zadzwoniłam z zapytaniem o usługi i cenę sprzątania mojego mieszkania po remoncie. Przyjechały dwie Panie - właścicielki na wycenę. Cena wydawała mi się nieco za wysoka w porównaniu do innych ofert, jednakże po dłuższej rozmowie i zapewnieniach o profesjonalnym sprzątaniu zgodziłam się na jednorazową usługę by sprawdzić jak się ma teoria do praktyki - i tu Firma zaskoczyła mnie ogromnie. Mieszkanie wyglądało jak "spod igły" - wysprzątany każdy najmniejszy kącik, każdy kontakt i każdy zakamarek. Śladu po remoncie nie było! Na błysk każda półka, szafka, kafla w łazience. Hasło jakim się firma reklamuje "po nas nie trzeba już sprzątać" idealnie pasuje do Nich. Miłe, sympatyczne, kulturalne ale przede wszystkim PROFESJONALNE i PERFEKCYJNE. Po takiej usłudze cena wydaje mi się nawet zaniżona. Jeśli ktoś z Was stawia na jakość i idealny porządek - Panie są warte każdej ceny. Polecam serdecznie. Do dziś korzystam już na stałe z usług firmy Clean Prestige