Lesoki / Rewerenda

Mam wrażenie że ulice Lesoki i Rewerenda z każdym dniem wyglądają coraz gorzej. Czy ktoś z Was orientuje się czy Chwaszczyno i Bojano mają w planie coś z tym zrobić? Oprócz marnego wyrównywania co jakiś czas?

PS Zbieram na napęd 4x4, ale zanim dozbieram to pewnie po raz drugi będę musiała zawieszenie wymienić w obecnym aucie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

możesz nie zbierać, jeśli tylko chodzi tylko o nierówności. Auto z napędem 4x4 też trzeba naprawiać, wiem to z autopsji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma niczego w planie, wójt robi drogi głównie tylko w okolicach kielna, wszelkie próby negocjacji kończą się wylewem chamstwa z jego strony.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokladnie , a radni wchodza mu tak gleboko w d... ze nie widac juz czy to jeszcze oni czy juz on
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy okazji Wójt i Rada Gminy budują całkowicie zbędne Centrum Samorządowe na które razem z drogami, parkingami i wyposażeniem przeznaczą około 50 mln. Zadłużają gminę na potęgę więc jak mają być pieniądze na drogi ? Wójt po błocie nie jeździ. Co go obchodzą mieszkańcy ? Ignorancja tego człowieka za pozwoleniem radnych sięga zenitu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też tak myślałem jak ty , dawno nie byłem w UG a ostatnio wszedłem do jednego z pokojów załatwić sprawę. Na 20 m2 pracowało 5 osób , ustawione 5 biurek z komputerami , szafy z segregatorami , tak wlaściwie to nawet nie miałem gdzie stanąć . Po tym zrozumiałem że w innych pokojach jest podobnie poza głównym wejściem i sekretariatem wójta gdzie jest przestrzeń . Tym ludziom należą się ludzkie warunki pracy .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oczywiście. A mieszkańcy mają jeździć w błocie i koleinach po większości dróg. Bez chodników, oświetlenia po drogach niespełniających podstawowych standardów. Ważne aby urzędnicy mieli ludzkie warunki. Nie mówię, że nowy obiekt nie jest potrzebny. Może jeszcze kolejna sala widowiskowa czy basen itd. Tak robi wiele gmin. I bardzo dobrze. Tylko najpierw buduje drogi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lesoki / Rewerenda

Jeśli dobrze pamiętam to na zebraniu dotyczącym stanu dróg w Bojanie było coś na ten temat. Chwaszczyno chciało robić drogę na spółkę z Szemudem, ale nasz wójt powiedział że to bez sensu, bo będziemy mieli drugą Majora Bojana... czy jakoś tak.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lesoki / Rewerenda

I bardzo dobrze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...