Leszek Wójcik - ocena
W ubiegłym miesiącu za pośrednictwem Firmy Dom & House nabyłem nieruchomość lokalową. Firmę reprezentował Pan Robert Krasnodębski. Z przyjemnością muszę podkreślić profesjonalizm, zaangażowanie i bardzo miłą współpracę z Panem Robertem. Rzec by można - właściwa osoba na właściwym miejscu. Pierwszy nasz kontakt był podczas prezentacji mieszkania w Gdyni. Po krótkiej rozmowie i mojej sugestii, że chcę dokonać zakupu pod inwestycję, Pan Robert zachęcił mnie do obejrzenia mieszkania przy Starówce w Gdańsku. Po tej prezentacji od razu zdecydowałem się na zakup przedmiotowej nieruchomości, choć wcześniej myślałem wyłącznie o Gdyni. Jestem przekonany, że przedmiotowy zakup jest bardzo trafny i to dzięki działaniom Pana Roberta.
Od ponad 30 lat prowadzę biuro nieruchomości, stąd moja ocena pracy Pana Roberta Krasnodębskiego jest profesjonalna. Według mnie Pan Robert lubi tę pracę i dlatego tak dobrze i profesjonalnie ją wykonuje.
Leszek Wójcik
Od ponad 30 lat prowadzę biuro nieruchomości, stąd moja ocena pracy Pana Roberta Krasnodębskiego jest profesjonalna. Według mnie Pan Robert lubi tę pracę i dlatego tak dobrze i profesjonalnie ją wykonuje.
Leszek Wójcik