Widać gołym okiem, że to, co robisz, jest Twoja pasją i wkładasz w pracę nie tylko swoje umiejętności, wiedzę, zapał, ale i też serce. Wysłucha, doradzi i pomoże
Basia W.

W naszym przypadku skorzystanie z pomocy Wizualhome było strzałem w dziesiątkę.

Mniej więcej wiedzieliśmy, czego chcemy, jednak nie mając doświadczenia w tej dziedzinie popełnilibyśmy wiele błędów, gdyby nie pomoc Wizualhome.

Dorota podsunęła nam wiele ciekawych pomysłów, otworzyła nam oczy na kilka praktycznych spraw, o których nie pomyśleliśmy.

Bardzo dobry doradca.
Świetny kontakt polecam.
Marcin S.

Pani Dorota jest profesjonalistką osobą na odpowiednim miejscu Potrafi wysłuchać, jakie są potrzeby klienta, doradzić, bardzo mocno się angażuje, tak aby klient był zadowolony z efektu końcowego.
Jestem bardzo zadowolona z wizualizacji łazienki. To co chciałam (cegła, drewno, czarne dodatki) zostało wyszczególnione w projekcie i razem to bardzo dobrze współgra. Przy remontach innych pomieszczeń na pewno się odezwę. Dziękuję!

Magdalena K.

Chciałam bardzo podziękować Dorocie z Wizualhome za zaprojektowanie naszego salonu z aneksem kuchennym. Pełen profesjonalizm, mnóstwo pomysłów, nieziemska cierp