Liceum biol-chem. - które?

Temat dostępny też na forum: Nauka
Witam.
Możecie mi doradzić najlepszą klasę biol-chem-fiz w trójmieście.?Jestem bardzo dobry z tych przedmiotów i staram się o 6 z nich na koniec roku. Na pewno będzie też tytuł finalisty, lub być może laureata z biologii. Szukam szkoły gdzie bardzo dobrze uczy się tych przedmiotów, są świetni nauczyciele oraz dużo okazji do brania udziału w konkursach itp.
Myślałem na razie o III lub IX w Gdyni, ale mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Prosiłbym o jakieś opisanie szkoły, nauczycieli oraz nauki tych przedmiotów. Bardzo by było fajnie jeśli szkoła ta oferuje łacinę na tym profilu.
Dziękuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Liceum biol-chem. - które?

6 jest fajna ;). Moja znajoma jest na met chem fizie i sobie chwali,ale nwm jak z biologia ;D

Re: Liceum biol-chem. - które?

https://pl-pl.facebook.com/permalink.php?story_fbid=503144033112435&id=393204827439690

Inne tematy z forum

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...