Liceum

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
W tym roku kończe gimnazjum i chce isc do XIX lo w Gdańsku na profil plastycznej o ile sie tam dostane, podobno punkty jest 120 pkt, a ja tyle nie bede miala, a jak sie nie dostane no to jakiego liceum mam isc? Tylko plastyczna. Pomocy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Liceum

jeśli bez kitu Ci zalezy, i masz jakieś 'plastyczne osiągnięcia' z konkursów, wystaw czy CZEGOKOLWIEK
to weź najlepiej już teraz te wszystkie swoje dyplomy/pochwały/zaświadczenia/cokolwiek z tych Twoich osiągnięć, i idź do dyrektora XIX LO i powiedz, ze boisz sie, ze sie nie dostaniesz, bo nie wiesz jak Ci pójdzie matu... testy gimnazjalne, i zapytaj dyra, czy można ten konkurs świadectw jakoś obejść? - to żaden wstyd, trzeba walczyć o swoje, poza tym w ten sposób pokażesz, ze Ci zalezy, i jesli ktoś by przyjmował zakłady, to ja bym obstawiał, ze po takiej akcji Cie przyjmą bez problemu - oczywiście musisz miec jakieś osiągnięcia żeby mieć podstawe do takiego zagrania :)

mimo tego wciąż powinnas zlozyc papiery do tej/innych szkół w tradycyjny sposób - tak na wszelki wypadek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...