Godny zaufania i polecenia (1) Z czystym sumieniem polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Poziom szkolenia... Andrzej-szakal Angelina - opinia (1) Polecam LOK wszystkim niezdecydowanym! Pan Krzysztof najlepszy instruktor!... Angelina Polecam, bo naprawdę warto! (1) Polecam LOK, ponieważ jest to szkoła, w której pracują profesjonaliści,... Ola
Polecam! (1) Gorąco polecam! Zdałam za pierwszym razem! BARDZO DOBRZE prowadzone zajęcia... Ania POLECAM 100% (1) Krótko, ale treściwie - p. Krzysztof został stworzony do tego by uczyć, chodź... K.* Gorąco polecam OSK LOK w Gdyni (1) Witam! chcę podziękować panu Krzysztofowi za przygotowanie do egzaminu... Gosia Baran Polecam! (1) Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym, a w szczególności osobom, które... JD Dziekuje za dobre przygotowanie:) (1) Każdemu, kto wybiera się na kurs prawa jazdy bez wahania polecam tą szkołę.... IZA U :) Prawko (1) Witam Chciałbym wszystkim polecić tą właśnie szkołę jazdy. Wykładowca bardzo... Świeżo upieczony kierowca Zdałam za pierwszym razem:) (1) Naprawdę warto wybrać tę szkołę. Zajęcia teoretyczne były prowadzone bardzo... Iza Zdecydowanie polecam! (1) Cieszę się, że jestem absolwentem tej właśnie szkoły jazdy! Profesjonalne... Maciej Lewandowski Polecam! (1) Poszliśmy do szkółki w 4 osoby 3 zdały za 1 razem 4 za drugim:) miło, szybko... Kuba ; Marcin ;Paulina Dawid Zdane za pierwszym podejściem :] (1) Nie wyobrażam sobie teorii z kimś innym jak z panem Piotrem. Prosto, jasno,... Tomasz Gorąco polecam!:) (2) Ukończyłam kurs w LOK-u w którym panuje nieziemsko rodzinna atmosfera. Teoria... Kłos Dominika Jak najbardziej Polecam. (1) Osrodek Szkolenia Kierowcy LOK 2 w Gdynii przy ulicy swietojanskiej wyjatkowo... Marcin Polecam (1) Polecam Szkołę LOK , zdałem za 1 razem a zawdzięczam to przede wszystkim... Miłosz Polecam wszystkim!!! (1) Polecam tym ktorzy cenia sobie spokoj,przyjazna atmosfere podczas zajec.... Wojtek Paga Marcin - opinia (1) bardzo dobra fachowa nauka jazdy :) Paga Marcin Polecam (2) gorąco polecam ten ośrodek . Naprawdę warto u Nich odbyć szkolenie na prawo... Marek Polecam! (1) Szkoła godna uwagi. Pozytywna atmosfera, miła obsługa. Zajęcia z teorii... Kamil