~Autorka
(8 miesięcy temu)
Niestety Allcon zamontował w szeregach IWC bez cyrkulacji wody użytkowej, tzn. bez pompy cyrkulacyjnej, która prowadzi się od zbiornika, do najdalej położonych punktów poboru c.w.u. W związku z tym na ciepłą wodę w łazienkach na piętrze czeka się dobrych kilka minut. Niestety, na tę chwilę, montaż takiej pompy, byłby rewolucją w domu, wiązałby się z kuciem ścian i jest po prostu niewykonalny. Tymczasem Allcon nie widzi problemu, tłumacząc, że nie mógł tego przewidzieć. I tak mamy być wdzięczni, że po czasie zamontowano nam zbiorniki wyrównujące (nasi Sąsiedzi przez długi czas w ogóle nie mieli ciepłej wody, zaledwie letnią). Jest mi bardzo przykro, nie tego oczekiwałam po domu za takie pieniądze. Myślałam, że firma zaproponuje jaką rekompensatę, tymczasem zostaliśmy zbyci, woda zimna nadal leci przez kilka minut, a rachunki rosną. Jeśli czyta to przedstawiciel firmy Allcon- pamiętajcie Państwo, że macie jeszcze w przyszłości kilkanaście szeregów do sprzedania. Wystarczyłaby niewielka rzecz, nawet mail z przeprosinami, byśmy poczuli się lepiej, a nawet tego zabrakło (i tak już nic nie zmieni sytuacji z wodą...). Allconie, nie tędy droga!
0
0