Lista startowa

Co się dzieje z listą startową?? Miała uaktualnić się w miarę napływu zgłoszeń... Ja zgłosiłem już 4 osoby i pewnie nie jesteśmy jedynymi chętnymi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lista startowa

Oj podpadłeś tak jak ja!!!!!!!!
Tu na forum nikt nie ma prawa nawet pomyśleć o krytyce organizatorów Harpa!!!!!!!!!!!!!!!
Przykre, że orgowie tak traktują uczestników.
Cierpliwość też ma swoje granice.

WiechoR napisał(a):

> Oj podpadłeś tak jak ja!!!!!!!!
> Tu na forum nikt nie ma prawa nawet pomyśleć o krytyce
> organizatorów Harpa!!!!!!!!!!!!!!!
> Przykre, że orgowie tak traktują uczestników.
> Cierpliwość też ma swoje granice.

To nie chodzi o podpadanie. Organizatorzy nie często uaktualniają stronę internetową (chociaż podają terminowe zapowiedzi ukazania się pewnych informacji). Ten, kto ma już jakieś doświadczenie wie, że te terminy i tak nie zostaną dotrzymane, ale wszystko będzie i tak OK. A przede wszystkim jest pewnym, że 20 października spotykamy się w Przodkowie i NAPEWNO wówczas będzie Harpagan'32.
Pozdrowienia dla Niecierpliwych. :-)

P.S. Nie jestem Organizatorem, a jedynie skromnym uczestnikiem :-)
LIsta startowa pokaże się zapewne po upływuie terminu dokonywania wpłat na konto.

Tu masz rację

Spotkamy się na H 32!!!!

"Ten, kto ma już jakieś doświadczenie wie, że te terminy i tak nie zostaną dotrzymane, ale wszystko będzie i tak OK."

Nie jade tam pierwszy raz ale mysle że w końcu taki stan rzeczy z terminami itp powinien sie zmienić... 35 zł to może nie dużo, ale i nie mało dla studenta... więc miło by było płacić i wymagać.

35 zł to może nie dużo,
> ale i nie mało dla studenta... więc miło by było płacić i
> wymagać.

No. :-)

Za 35zl placic i wymagac? Bez przesady. Na tym nikt nie robi kokosow, i jak chcesz sobie powymagac to wykup nocleg w Mariottcie ;-)

Jeśli 35 zł to dla Ciebie tak malo, że nie wymagasz... to proszę: zapłać z mnie następnym razem...

Przypominam tylko że są ludzie którzy w tej samej cenie oprócz super organizacji imprezy dorzucali także koszulkę i naszywkę...

Chciałbym przypomnieć wszystkim zainteresowanym pewien drobiazg. Niezależnie od tego czy jestesmy na liście , czy tez nie , dostaniemy po dupie na trasie . Kłania się poprzedni Harp............

Info od Organizatora:
W dniu jutrzejszym zapraszam na internetową stronę rajdu gdzie będzie zamieszczona lista startowa aktualna na godzinę 22.00 - 5 października 2006 roku.
Osoby które zgłosiły zapotrzebowanie na zniżki kolejowe informuję, że zostaną one wysłane najpóżniej we wtorek 10 października.

no nareszcie ; )

Już jest dostępna wstępna, w exelu, na stronie Harpa.

Na stronie Harpa w aktualnościach można przeczytać, że...........a ci nieco bardziej niecierpliwi ewentualnie zmienić swoje dotychczasowe pytanie z: "czemu jeszcze nie ma listy?!" na: " "czemu mnie jeszcze nie ma na liście?!", to już chyba ten moment... a do rajdu pozostały tylko dwa tygodnie!

Jestem niecierpliwy i pytam dlaczego nie ma mnie na licie startowej?
Wpisowe wpłaciłem w sierpniu lub na początku września. Wczoraj dostałem maila od organizatorów, że moje wpisowe dotarło i, że będę mógł zobaczyć swoje nazwisko na liście startowej a mimo to nadal nie ma nie na liście.

To nie jest niecierpliwość tylko prośba o poważne traktowanie swoich zobowiązań w stosunku do uczestników.

WiechoR napisał(a):

> Jestem niecierpliwy i pytam dlaczego nie ma mnie na licie
> startowej?
> Wpisowe wpłaciłem w sierpniu lub na początku września. Wczoraj
> dostałem maila od organizatorów, że moje wpisowe dotarło i, że
> będę mógł zobaczyć swoje nazwisko na liście startowej a mimo to
> nadal nie ma nie na liście.

Wiesiu. Wczoraj po pojawieniu sie listy sprawdziłem całą TM i byłeś na... 1 miejscu. Dzisiaj sprawdzam ponownie czy nie miałem zwidów - i jesteś na 1 miejscu (masz numer 999).

Może po prostu z nerwów nie zauważyłeś, że plik excela ma 3 zakładki, po jednej dla każdej z tras?

> To nie jest niecierpliwość tylko prośba o poważne traktowanie
> swoich zobowiązań w stosunku do uczestników.

peace. jestes.

OKKKKKKKKKKKKK
Moja kulpa. Nie zauważyłem, że są zakładki dla trasy mieszanej, rowerowej i pieszej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trochę techniki a starszyzna się gubi.
Zwracam honor dla orgów.

WiechoR napisał(a):

> OKKKKKKKKKKKKK
> Moja kulpa. Nie zauważyłem, że są zakładki dla trasy mieszanej,
> rowerowej i pieszej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> Trochę techniki a starszyzna się gubi.
> Zwracam honor dla orgów.

No i nam - uspokajaczom ;-)

Do zobaczenia na Harpie

Za co???
Organizator nie zrealizował tego do czego sam się zobowiązał a za co my uczestnicy zapłaciliśmy.
Jako ten który wpłacił wpisowe prosiłem organizatorów o realizowanie tego co nam zaproponowali za określona sumę i to wszystko.
Ja pomyliłem się kiedy stwierdziłem, że na liście która ukazała się po ustalonym czasie nie ma mojego nazwiska za co przeprosiłem. Natomiast czy orgowie przeprosili za to, że nie zrealizowali tego co nam zaproponowali?

O ile dobrze rozumiem, całe zamieszanie dotyczy tego zapisu:

Po potwierdzeniu wpłynięcia opłaty startowej na konto organizatora, uczestnik zostanie wpisany na listę startową.

Z zapisu tego wynika niestety tylko tyle, że uczestnik zostanie wpisany na listę startową po potwierdzeniu wpłynięcia opłaty startowej, a nie przed. Nie jest natomiast sprecyzowane, ile to "po" może potrwać. Formalnie bez zarzutu.

... nie jest równiez napisane że lista startowa zostanie opublikowana gdziekolwiek poza szufladą biurka Organizatra :-)

A moje jest takie że cena rajdu jest wysoka i organizatorzy powinni stawać na głowie żeby uczestnicy byli zadowoleni. Ja jestem bardzo nie zadowolony, bo wpłciłem pieniądze 6.10 a na listach nadal mnie nie ma. A w weekend było dużo czasu.

Ludzie, dajcie sobie na wstrzymanie.
Do startu 12 dni a wy marnujecie niepotrzebnie energie.
Nie ma Ciebie na liscie, ale masz dowod wplaty i to wystarczy.
Pierwszy raz startujesz na Harpie ?
Zawsze byly problemy z Lista Startowa.
Do dzisiaj nie wiadomo gdzie jest Baza Rajdu pomimo uplyniecia terminu 06.10, ale jakos nikt nie robi z tego afery.
Przed 21.10 zapewne sie wszystko wyjasni ;-)

Senna napisał(a):
> Do dzisiaj nie wiadomo gdzie jest Baza Rajdu pomimo uplyniecia
> terminu 06.10, ale jakos nikt nie robi z tego afery.

jak to nie wiadomo. W Przodkowie. ;)
Tam jest tylko jedna duża szkoła. Naprzeciw stacji benzynowej Lotos pod górkę i po lewej.

iks napisał(a):

> A moje jest takie że cena rajdu jest wysoka i organizatorzy
> powinni stawać na głowie żeby uczestnicy byli zadowoleni.

Facet proponuje popatrzec na inne cenniki imprez Ekstremalnych a jeszcze lepiej sprobowac samemu zorganizowac taka impreze. moim zdaneim jakby byly ceny 50 zl w poczatkowyn terminie tez by nie byla tragedia ( przy zalozeniu ze sa kolorowe mapy na TP(albo specjalnie drukowane czarno-biale a nie ksero) ).

>Ja
> jestem bardzo nie zadowolony, bo wpłciłem pieniądze 6.10 a na
> listach nadal mnie nie ma. A w weekend było dużo czasu.

hmm no tak wplaciles 6 pazdziernika w piatek a to oznacza ze bank najszybciej zaksieguje twoja wplate dzisiaj albo jeszcze lepiej jutro wiec pewnie kolo czwartku lub piatku bedziesz na liscie !!przypomne ze w bankach raczej nie ma ksiegowan w weekend

pozdrawiam i zycze powodzenia

W Bozympolu rowniez wiadomo bylo gdzie bedzie baza.
W Rytlu po zmianie przenosinach z Czerska rowniez bylo wiadomo gdzie
jest baza.
Mapki dojazdowe w obu przypadkach pojawily sie jednak w terminie.

Jareeeeeeeeek , teraz trochę przesadziłeś . Zresztą lista startowa ......to opium dla mas.

Tak się składa, że coś tam organizuję od czasu do czasu.

www.ks.uznam.pl

WiechoR napisał(a):
> Tak się składa, że coś tam organizuję od czasu do czasu.

Twoje czerwcowe "coś tam" spowodowało, że po 16 godzinach, pchając rowery po pozostałościach kiedyś zaoranej granicy niemiecko/polskiej stwierdziliśmy niemożliwość kontynuacji Rajdu ;)

Mimo to nie żałuję ani stówy wpisowego ani paru stów na paliwo/żarcie itepe itede. Po prostu mega-przygoda, nawet jeżeli wykorzystaliśmy ją tylko w 50%.
W ubiegłym roku było lepiej, za rok tez będzie lepiej. Co nie, Jankes?

będzie ???????????