Listonosz czarna góra

Od około 3 miesięcy dostarcza listy nowy pan listonosz. Od tego czasu docierają do mnie tylko listy polecone. Czy ktoś z mieszkańców tego rejonu ma też ten problem. Dziękuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Listonosz czarna góra

To nie kwestia listonosza. Część przesyłek przejęły teraz firmy kurierskie (m.In IN POST) i niestety od tego czasu większość przesyłek ginie. Dotyczy to Bojana.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam się ja z INPOSTU nie dostaję od 4 miesięcy gazetki z selgrosu sprawę już zgłoszono Selgros był w szoku bo od nich wszystko wychodziło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie podobał się poprzedni to teraz jest lepiej,bo wrzuca listy jak popadnie.W mojej skrzynce list sąsiadów się znalazł,ja oddałam ale inni może nie chcą robić sobie kłopotu i wiadomo gdzie takie listy lądują.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

jeśli wszyscy z was mieli by numery budynków w widocznych miejscach to nie było by takiego problemu, listy docierały by do swoich właścicieli.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja numer mam widocznym miejscu i na budynku do,którego ten list był adresowany numer też widoczny.Z czego wniosek że to nie jest przyczyna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ogólnie Poczta Polska to zrobiła się jedna wielka żenada. Zamówiłem przesyłkę tydzień temu usługą Paczka48. Miała iść dwa dni. Nie doszła do dzisiaj, a w monitoringu pokazuje, że wczoraj była nieudana próba dostarczenia. Oczywiście cały dzień gniję w domu bo szanowna poczta może przyjść. D**A, a ni ebyła próba doręczenia. Ostatni raz pożałowałem kilka złotych. Tylko kurier z konkurencyjnych firm, ewentualnie Paczkomaty.
A dziadostwo ma czelność jeszcze narzekać na słabe obroty. Jak podchodzą do klienta, tak klient do nich.
Prezesi POBUDKAAAAA!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też miałem podobną sytuacje, zamówiłem przesyłkę poleconą priorytetową, na stronce podano że przesyłka awizowana była. Tego dnia dostałem inne awizo bo mnie akurat w domu nie było,ale awizo zamówionej przesyłki nie było. Babka w urzędzie jeszcze pretensje do mnie miała że jak to mogło go nie być i że pewnie zgubiłem.

No i jeszcze zdziwiona była wielce, skąd wiem że UP Koleczkowo przyjął przesyłkę... :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....